مدیرعامل "میلی"

نگران ورشکستگی نباشید/ ممانعت از خالی‌فروشی در "میلی"

نگران ورشکستگی نباشید/ ممانعت از خالی‌فروشی در
یکی از نکات کلیدی و حساسیت‌های اصلی ما از ابتدا، کنترل و جلوگیری از خالی‌فروشی بوده است. سامانه ما به گونه‌ای طراحی شده که تنها طلای موجود خود را به فروش می‌رسانیم و امکان فروش طلا بدون حضور فیزیکی آن در سامانه وجود ندارد.

به گزارش نجواخبر؛ امروز در نشست خبری "میلی" با عنوان "نوآوری در سرمایه‌گذاری طلا و اعتماد دو میلیون همراه" مصطفی اکرمی، مدیر عامل این مجموعه ضمن تشریح شرایط خرید و فروش طلا از طریق "میلی" که اپلیکیشنی برای خرید و فروش آنلاین طلاست به مشتریان خود وعده داد که از بابت ورشکستگی نباید هیچ دغدغه‌ای داشته باشند.

اکرمی گفت: بدون تردید به دنبال دغدغه‌ای خارج از بازار طلا، ایده راه‌اندازی "میلی" شکل گرفته است. این دغدغه ناشی از نبود روش‌های مشخص، شفاف و قانونی برای حفظ ارزش پول‌های خرد است. به عنوان مثال، اگر فردی چند ده میلیون تومان پول داشته باشد، می‌تواند روش‌های متعددی برای سرمایه‌گذاری و حفظ ارزش پول خود پیدا کند.

او افزود: یقینا با افزایش مبلغ، این روش‌ها نیز متنوع‌تر می‌شوند. اما برای افرادی که به اندازه معمول حقوق دریافت می‌کنند، مثلاً ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان و معمولاً فرصت زیادی برای پس‌انداز ندارند و کل درآمدشان را باید صرف هزینه‌های جاری کنند، هیچ ابزاری برای حفظ ارزش پول به راحتی در دسترس نیست. از این‌رو، طلا می‌تواند به عنوان جایگزینی مناسب برای حفظ ارزش پول‌های خرد مورد توجه قرار گیرد.

حفظ ارزش پول ملی با خرید طلا

اکرمی ادامه داد: طلا، به عنوان یک کالای ارزشمند با سابقه طولانی و تاریخچه معتبر در سطح جهان، نقش مهمی در حفظ ارزش پول دارد. در کشور ما نیز با توجه به بازار سنتی و گسترده‌ای که دارد، این نقش به خوبی ایفاء می‌شود. در بسیاری از محله‌ها، طلافروشی‌ها به صورت سنتی خدمات حفظ ارزش پول ارائه می‌دهند و افراد با پول‌های خرد به این طلافروشی‌ها مراجعه کرده و طلایی را خریداری می‌کنند که دریافت نمی‌شود و در دفاتر ثبت می‌گردد.

مدیرعامل "میلی" ادامه داد: پس از مدتی، ضمن جمع شدن این سرمایه، فرد می‌تواند حجم طلای خود را دریافت کرده و یا مصنوعات طلایی خریداری و یا از آن برای مصارف زندگی استفاده کند، به همین دلیل، طلا به عنوان یکی از گزینه‌های مناسب برای حفظ ارزش پول انتخاب شده است.

فرایند سرمایه‌گذاری در "میلی" به چه شکل است؟

اکرمی افزود: نام "میلی" از "میلی‌گرم" گرفته شده است که با هدف ارائه سرمایه‌گذاری خرد به میزان حدود ۴۶۰۰ تومان است و این نوع سرمایه‌گذاری مشابه سرمایه‌گذاری در ارزهای خارجی یا رمزارزها نیست که دارای موانع قانونی و مشکلات متعددی هستند و همچنین سرمایه‌های کشور را به خارج منتقل می‌کنند.

او تصریح کرد: در حالی که طلا چنین موانعی ندارد و می‌تواند منافع اقتصادی به همراه داشته باشد. در طرح "میلی"، این حوزه انتخاب و اجرایی شده است و استقبال مردم از پلتفرم‌هایی مانند پلتفرم ما و همچنین رشد این پلتفرم‌ها نشان‌دهنده نیاز واقعی به چنین گزینه‌ای بوده است که استقبال گسترده موجود، خود نیز تأییدی است بر درستی این انتخاب.

او با اشاره به فرایند موجود "میلی" گفت: فرایند به این صورت است که هر کسی می‌تواند در هر ساعت از شبانه‌روز، با استفاده از پلتفرم، حجم مورد نظر خود را انتخاب کرده و طلا را با قیمتی که هر ۳۰ ثانیه به‌روزرسانی می‌شود، خریداری کند و این طلا در کیف پول دیجیتال کاربر نگهداری می‌شود و هر زمان اگر کاربر بخواهد، می‌تواند طلا را از نمایندگی‌های ما دریافت کند یا به صورت رایگان توسط ما نگهداری شود.

اکرمی خاطر نشان کرد: در هر زمان از شبانه‌روز، کاربر می‌تواند طلا را به ریال تبدیل کند و ما امکاناتی را فراهم کرده‌ایم که کاربر به سرعت به پول خود دسترسی پیدا کند. این فرایند شامل سیکل‌های معمول تراکنش‌های مالی و بانکی می‌شود که در سامانه‌های "پایا"و "ساتنا" انجام می‌گیرد و هدف ما ایجاد یک اکوسیستم مالی مبتنی بر طلاست که از ارزش‌های ذاتی و پذیرش طلا بین کاربران بهره‌مند شود و خدماتی مناسب به آن‌ها ارائه دهد.

اکرمی ادامه داد: در کسب‌وکار ما، بسیاری از مسائل به‌صورت اصولی و بنیادی برنامه‌ریزی شده‌اند. به‌عنوان مثال، شفافیت یکی از اصول اساسی در کار ماست که همواره به آن پایبند بوده‌ایم و خواهیم بود. اخیراً، نهادهای نظارتی نیز با ورود بیشتر به بحث‌های کنترلی و نظارتی، شفافیت ما را تأیید کرده‌اند. به‌عنوان نمونه، قیمت طلا در سامانه ما به‌صورت تک‌نرخی اعلام می‌شود، در حالی‌که اکثر سامانه‌های این حوزه دو نرخ دارند که فاصله این دو نرخ در شرایط نوسانی بازار متغیر است.

جلوگیری از خالی‌فروشی

او تصریح کرد: این مسئله موجب می‌شود که قیمت فروش طلا در این سامانه‌ها بالا رفته و قیمت خرید پایین نگه داشته شود. اما ما همواره یک قیمت را اعلام می‌کنیم که همان قیمت خرید و فروش ماست که این امر موجب اعتماد کاربران به سامانه ما می‌شود، زیرا دقیقاً در لحظه‌ای که کاربر قصد خرید دارد، ما طلا را به همان قیمت به او می‌فروشیم.

او با اشاره به بحث خالی‌فروشی ابراز داشت: یکی از نکات کلیدی و حساسیت‌های اصلی ما از ابتدا، کنترل و جلوگیری از خالی‌فروشی بوده است. سامانه ما به گونه‌ای طراحی شده که تنها طلای موجود خود را به فروش می‌رسانیم و امکان فروش طلا بدون حضور فیزیکی آن در سامانه وجود ندارد. این موضوع که در سطح جهانی نیز به آن توجه علمی می‌شود، مورد توجه ویژه ما قرار داشته است.

مدیرعامل "میلی" تصریح کرد: بسیاری از سامانه‌ها درصدی از خالی‌فروشی را برای کسب منافع در نظر می‌گیرند، اما با توجه به حساسیت‌های قانونی و ارزش‌های سازمانی، ما از ابتدا برنامه‌ریزی دقیقی در این زمینه داشته‌ایم. ما طلا را به صورت کیلویی خریداری کرده و به صورت میلی‌گرمی می‌فروشیم. در صورتی که موجودی طلای ما به صفر برسد، سامانه پیغام می‌دهد که امکان فروش طلا وجود ندارد. ما متعهد هستیم که خرید طلا در تمام ساعات شبانه‌روز انجام شود و در اسرع وقت به دست کاربران برسد. هدف ما ایجاد یک اکوسیستم مالی شفاف و قابل اعتماد برای کاربران است که از ارزش‌های ذاتی طلا بهره‌مند شوند.

اکرمی در پاسخ به این سؤال خبرنگار ایلنا که در صورت ورشکستگی چه تمهیداتی برای مشتریان خود اندیشیده‌اید، گفت: قانون‌گذار با نگهداری طلا و نظارت دقیق بر این حوزه، استانداردهای مالی را رعایت کرده است. حتی با وجود نظم و دقت کافی در این اقدامات، در صورت بروز ورشکستگی، خزانه طلای ما و امانت‌های مردم تحت تأثیر قرار نخواهند گرفت. نظارت دقیق و کنترل قانونی با حفظ ۱۰ درصد از ریسک، می‌تواند تا ۹۰ درصد مشکلات را پوشش دهد. مابقی ۱۰ درصد نیز در واحدهای صنفی مجوزدار نگهداری می‌شود. حساسیت و نظارت بالا بر این موضوع، به مدیریت و کنترل ریسک‌ها کمک می‌کند.

 

منبع: ایلنا

لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/320847

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.