معاونت فنی "میلی" در پاسخ به ایلنا؛

"میلی" حافظ امنیت کاربران است

داده‌های کاربران به‌صورت رمزنگاری‌شده ذخیره می‌شوند تا در صورت بروز مشکل، داده‌ها همچنان امن باقی بمانند. همچنین، مکانیزم‌های بکاپ‌گیری دائمی و رپلیکیشن استفاده شده‌اند تا در صورت از دست رفتن داده‌ها، بتوانیم آن‌ها را بازیابی کنیم و در سریع‌ترین زمان ممکن به وضعیت قبلی بازگردیم.

به گزارش نجواخبر؛ امروز در نشست خبری "میلی" با عنوان "نوآوری در سرمایه‌گذاری طلا و اعتماد دو میلیون همراه" محمد حمزه‌ای، معاونت فنی این مجموعه ضمن تشریح شرایط خرید و فروش طلا از طریق "میلی" کیفیت کارآیی این نرم افزار سخن به میان آورد.

حمزه‌ای گفت: اولین اصلی که در نرم‌افزار "میلی" در نظر گرفته شد، سادگی و سهولت استفاده بود. این اپلیکیشن باید به گونه‌ای طراحی می‌شد که عامه مردم از هر قشری با هر سطح سوادی بتوانند از آن استفاده کرده و دارایی‌های خود را به طلا تبدیل کنند. استقبال گسترده کاربران نشان‌دهنده موفقیت ما در این زمینه است.

وی ادامه داد: اصل دوم، ارائه نرخ تک‌نرخی به کاربران در ۲۴ ساعت شبانه‌روز و ۷ روز هفته بود. نرم‌افزار باید نرخ طلا را دائماً به‌روزرسانی کند تا کاربران بتوانند بر اساس آن معامله کنند. این نیازمند یک سری الگوریتم‌های پیچیده بود تا بتوانیم به‌صورت شبانه‌روزی نرخ تک‌نرخی را ارائه دهیم. وقتی بحث یک نرم‌افزار خوب به میان می‌آید، باید اصول تولید نرم‌افزار رعایت شود.

وی ابراز داشت: اولین اصل در یک نرم افزار امنیت است. نرم‌افزار باید امن باشد و کاربران بتوانند به آن اعتماد کنند. ما در تمامی مراحل تولید نرم‌افزار، از کدنویسی تا استفاده از ابزارهای بررسی امنیت کد، این اصول را رعایت کرده‌ایم. همچنین، ابزارهای ایمن‌سازی و پایش دائمی نسخه‌های نرم‌افزار را به‌کار گرفته‌ایم تا در صورت وجود آسیب‌پذیری، فوراً آن را رفع کنیم. لاگ‌های نرم‌افزار به‌صورت کامل تجمیع می‌شوند و داشبوردهای مانیتورینگی در اختیار داریم تا تیم امنیتی به‌طور مداوم بر عملکرد اپلیکیشن نظارت کند.

معاونت فنی "میلی" با اشاره به رمزنگاری شدن داده‌های کاربران گفت: داده‌های کاربران به‌صورت رمزنگاری‌شده ذخیره می‌شوند تا در صورت بروز مشکل، داده‌ها همچنان امن باقی بمانند. همچنین، مکانیزم‌های بکاپ‌گیری دائمی و رپلیکیشن استفاده شده‌اند تا در صورت از دست رفتن داده‌ها، بتوانیم آن‌ها را بازیابی کنیم و در سریع‌ترین زمان ممکن به وضعیت قبلی بازگردیم.

وی ادامه داد: اصل دیگر، در دسترس بودن اپلیکیشن است. یک نرم‌افزار باید ۲۴ ساعته در دسترس باشد و میزان پایین بودن سامانه باید به حداقل برسد. ما سعی کرده‌ایم که نرم‌افزار در تمامی ساعات شبانه‌روز قابل دسترسی باشد و کاربران در مواقع اوج تقاضا نیز بتوانند به‌راحتی از آن استفاده کنند.

او ابراز داشت: مقیاس‌پذیری نیز موضوع بسیار مهمی است که به آن بسیار دقت شده است. با ورود به بازاری مانند بازار طلا که استقبال زیادی از آن می‌شود، نرم‌افزار باید بتواند با افزایش تعداد کاربران و تراکنش‌ها به‌خوبی عمل کند. به همین جهت از ابتدا روندی را در توسعه نرم‌افزار در نظر گرفتیم که متناسب با افزایش تعداد کاربران و تراکنش‌ها، عملکرد نرم‌افزار بهبود یابد. نرم‌افزار "میلی" سابقه ۵۰ تراکنش در ثانیه و ۱۰۰ هزار تراکنش در روز را داشته است که نشان‌دهنده وضعیت خوب آن حتی نسبت به برخی از بانک‌ها است. البته ما همچنان در حال بهبود مقیاس‌پذیری و امنیت نرم‌افزار هستیم تا آمادگی بیشتری برای تعداد کاربران و تراکنش‌های همزمان داشته باشیم.

وی افزود: قابلیت اطمینان نرم‌افزار نیز یکی از اصول مهم است. ما از سرویس‌های بیرونی مختلفی برای احراز هویت کاربران، تطابق با کد ملی و واریز و برداشت استفاده می‌کنیم. برای اینکه نرم‌افزاری قابل اعتماد داشته باشیم، باید از هر سرویس چندین نمونه داشته باشیم تا در صورت بروز مشکل، بتوانیم به‌راحتی بین این سرویس‌ها سوئیچ کنیم و کاربران تحت تأثیر قرار نگیرند. چنین اصول مهمی را در تولید نرم‌افزار میلی رعایت کرده‌ایم تا نرم‌افزاری امن، مقیاس‌پذیر، قابل اطمینان و در دسترس برای کاربران ارائه دهیم.

حمزه‌ای در پاسخ به این سؤال خبرنگار ایلنا که آیا در تأمین امنیت اطلاعات کاربران سعی شده از سرورهای داخلی بهره‌مند شوید یا خیر گفت: ما از سرورهای داخلی استفاده می‌کنیم و دو دیتاسنتر مختلف داریم که در صورت بروز مشکل برای یکی از آنها، به سرعت می‌توانیم به دیتاسنتر دوم سوئیچ کنیم. داده‌های کاربران نیز در سه مکان مختلف ذخیره می‌شوند؛ علاوه بر سنتر اصلی که در حال حاضر فعال است، یک دیتاسنتر ثانویه داخلی نیز داریم که داده‌های کاربران را ذخیره می‌کند. همچنین، یک بکاپ‌گیری منظم داریم که در یک دیتاسنتر سوم صورت می‌گیرد. این اقدامات اطمینان می‌دهند که در صورت بروز هر گونه مشکلی، معاملات کاربران دچار اختلال نشود و داده‌هایشان امن باقی بماند. ما از ابزارهای مدرن و تکنیک‌های پیشرفته‌ای برای حفظ امنیت کاربران و جلوگیری از هک شدن معاملات استفاده می‌کنیم. به این ترتیب، کاربران می‌توانند با اطمینان کامل از سامانه ما استفاده کنند.

 

منبع: ایلنا

لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/320848

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.