به گزارش نجواخبر، علی بابائی کارنامی در بیان سازوکاری برای اصلاح ساعات کاری ادارات، گفت: هماکنون این نقد به عملکرد مسئولان دولتی وارد است که وقتی قانون در این زمینه تصویب شد تمام جوانب کار مورد بررسی قرار گرفت و دولت موظف شد که این مصوبه را اجرا کند اما نباید در اجرای این قانون، سلایق حاکم شود.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: تصمیم گیری برای دو ساعت زمان کار را به جلو انداختن هم بر آرامش و رفاه خانوادهها و هم معیشت آنها تأثیر فراوانی خواهد داشت.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: این اقدام در کلانشهرها به ویژه برای حوزههایی که نیاز به فعالیت نیروهای خدماتی همچون کارگران و کارمندان دارند باعث فشارهای روحی و روانی بسیاری شده و میزان بهره وری نیز کاهش پیدا میکند و در این شرایط ارزشهایی که در زمان تصویب قانون مدنظر قرار داده بودیم قطعا ازبین خواهد رفت.
رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه دولت نباید اصرار بر اجرای تصمیمات احساسی خود داشته باشد، یادآور شد: مجلس، دولت و سازمان ملی بهرهوری ایران باید طی نشستی این موضوع را بررسی کرده و تصمیمی اتخاذ کنند که هم قانون اجرا شود و هم تنشی بین کارگران و کارمندان ایجاد نشود که بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم تا آنها در ساعات منطقیتر و با آرامش خاطر به ادامه فعالیت بپردازند./