به گزارش نجوا خبر، مهدی کوهی مدیرعامل شرکت در این دیدار گفت : تاکنون ذوب آهن اصفهان حدود ۱۲۰ هزار تن ریل به راه آهن جمهوری اسلامی، شرکت زیرساخت و متروی کلان شهرها تحویل داده است و قراردادهای بسیاری نیز با این مجتمع عظیم صنعتی برای تأمین ریل منعقد شده که تولید آنها به صورت شبانه روزی در محل کارخانه در حال انجام میباشد.
وی افزود : توسعه کشور از مسیر حملونقل ریلی میگذرد و در این راستا دولت سیزدهم با جدیت تمام روند پیشرفت پروژه های ریلی را در اقصی نقاط کشور پیگیر است و بحمدا... به صورت مستمر خبرهای خوش افتتاح پروژه های ریلی را میشنویم که این رویکرد، نویدبخش عمران و آبادانی میهن عزیزمان است.
مدیرعامل شرکت تصریح کرد : ریل ذوب آهن اصفهان در صنایع فولادی و معدنی گوناگون کشور نیز مورد استفاده قرار گرفته است که این موضوع به ویژه در بخش حملونقل محصول و مواد اولیه، کاهش قیمت تمام شده را برای این بخشها رقم زده است.
مسعود فتحعلی رئیس بخش حملونقل ریلی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی کشور نیز در این نشست گفت : ورود ذوب آهن اصفهان به عرصه تولید ریل، محصولی پیچیده که تاکنون در ایران تولید نشده بود، نشان از توانمندی و شجاعت این شرکت برای ورود به عرصه تولید محصولات منحصربفرد است که به واقع شایسته تقدیر میباشد.
وی بیان کرد : طی بازدید امروز فرایند تولید ریل در ذوب آهن اصفهان و آزمون های مختلف آن را از نزدیک مشاهده کردم، به واقع تخصص و دقت بسیار بالایی بر این روند تولید حاکم است.
رئیس بخش حملونقل ریلی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خاطرنشان کرد : این مرکز در راستای فعالیت های پژوهشی به منظور تنوع بخشی بیشتر به سبد ریل تولیدی ذوب آهن، آمادگی خود را برای هرگونه همکاری با این کارخانه اعلام مینماید.
مسعود فتحعلی تصریح کرد : این مرکز به عنوان عامل سوم حاکمیتی وزارت راه و شهرسازی در حوزه های مسکن،حملونقل و معماری فعال میباشد و امکان صدور گواهینامه فنی را برای فعالیت بخش های مختلف فراهم مینماید و در این این زمینه نیز آماده همکاری با ذوب آهن اصفهان است.
شایان ذکر است هیئت اعزامی مرکز تحقیقات وزارت راه، مسکن و شهرسازی از بخش های مختلف کارخانه از جمله مدیریت های کوره بلند، نورد و آزمایشگاه مرکزی بازدید نمودند.