کد خبر : 120232 تاریخ : ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد - 09:59
ساعت کاری ادارات تغییر کرد از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور که بحث ساعات کار برای بهینه سازی سوخت اتفاق افتاده بود، از ۱۵ شهریور نیز می‌بایست مصوبه هیئت وزیران جاری باشد و روند ساعت کاری ادارات اجرایی شود

به گزارش نجوا خبر، مدیرکل حمل‌ونقل عمومی و امور مناطق معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور که بحث ساعات کار برای بهینه سازی سوخت اتفاق افتاده بود، از ۱۵ شهریور نیز می‌بایست مصوبه هیئت وزیران جاری باشد و روند ساعت کاری ادارات اجرایی شود که در واحد‌های ستادی از ساعت ۷ تا ۹ صبح است

وی گفت: ستاد استقبال از بازگشایی مدارس هر ساله از شهریور ماه آغاز می‌شد، اما به جهت اجرایی‌تر کردن مصوبات کمیته‌های تخصصی این ستاد از ابتدای مرداد ماه سال جاری فعالیت این ستاد آغاز شده است.

مدیرکل حمل‌ونقل عمومی شهرداری تهران با بیان اینکه حدود ۲ میلیون سفر در ساعات پیک صبحگاهی با شروع پاییز داریم، توضیح داد: ۶۲ درصد این سفر‌ها شغلی و ۲۸ درصد تحصیلی است.
مهدی گلشنی با اشاره به برنامه ریزی‌ها برای کنترل ترافیک مهر، گفت: ستاد استقبال از بازگشایی مدارس هر ساله از شهریور ماه آغاز می‌شد، اما به جهت اجرایی‌تر کردن مصوبات کمیته‌های تخصصی این ستاد از ابتدای مرداد ماه سال جاری فعالیت این ستاد آغاز شده است.


وی ادامه داد: در کمیته حمل‌ونقل تخصصی کنترل ترافیک، معاونت حمل‌ونقل و ترافیک مسئول این کمیته است و عمده‌ترین مسئله‌ای که پیش گرفته در بحث شناورسازی است. در خصوص شناورسازی، هیئت وزیران در ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۱ ابلاغیه‌ای به دستگاه‌ها داشته و آن‌ها را مکلف کرده که در سال ۱۴۰۲ شناورسازی ساعات را اجباری کنند که برخی از دستگاه‌ها هنوز اقدامی برای آن انجام ندادند.
مدیرکل حمل‌ونقل عمومی و امور مناطق معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور که بحث ساعات کار برای بهینه سازی سوخت اتفاق افتاده بود، از ۱۵ شهریور نیز می‌بایست مصوبه هیئت وزیران جاری باشد و روند ساعت کاری ادارات اجرایی شود که در واحد‌های ستادی از ساعت ۷ تا ۹ صبح است. مقاطع متوسطه آموزشی از ۷.۵ صبح، مقاطع ابتدایی و آموزش عالی از ۸ صبح شروع به کار می‌کنند. همچنین به دنبال آن هستیم ساعات شروع دانشگاه‌ها را به ۸:۳۰ صبح تغییر داده و یک هفته تا ۱۰ روز اول را به صورت مجازی برگزار کنیم.

گلشنی ادامه داد: به جز مواد پروتئینی و مواد لبنیات که باید در ساعات ابتدایی صبح توزیع شود، هماهنگ شده سایر کالا‌ها در ساعات غیر پیک توزیع شوند. تلاش‌ها بر این است که حدود ۲ میلیون سفری که در ساعات پیک صبحگاهی داریم که ۶۲ درصد آن‌ها شغلی و ۲۸ درصد آن‌ها تحصیلی است را بتوان مدیریت ترافیک کرد.

وی پیرامون حمل‌ونقل رایگان برای دانش‌آموزان و دانشجویان گفت: کارت بلیت مربوطه برای این گروه پیش بینی شده که تا ۳۱ شهریور در دفاتر خدمات الکترونیک باید حاضر شوند. کارت‌ها به نشانی که دانش‌آموز اعلام کرده فرستاده می‌شود و دانش‌آموزان و دانشجویان می‌توانند از اول تا پایان مهرماه از آن استفاده کنند.