کد خبر : 120401 تاریخ : ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ شهريور - 10:41
وضعیت ارز و طلا در مرداد چگونه بود؟ سکه امامی روی خط حمایتی روند صعودی در حال حرکت است و این خط برای بار سوم ‌مانع از کاهش بیشتر قیمتِ سکه شد.

به گزارش نجواخبر، سفر میانجی‌های عربی به ایران دلار را در ابتدای مرداد کاهشی کرده بود. وزیر خارجه قطر و عمان در پایان تیرماه وارد ایران شدند و همین سفرهایی که بعداً صدایش درآمد باعث شد دلار دروزهای اول مرداد پایین‌ترین سطح قیمتی ماهانه را ثبت کند. در ادامه سفر وزیر خارجه قطر در آن زمان به اندازه انتظارات مردم نبود و فقط خبر آزادی پول های عراق به بازار منقل شده که برای رشد دلار کافی نبود.‌

تنش‌ها در مرداد کم‌تر شد و ایران و آذربایجان درباره گسترش روابط تجاری به گفت‌وگو پرداختند. خبر شکایت ایران از کره جنوبی هم سر و صدا به پا کرد و در حالیکه آمریکا تعداد نیروهای نظامی خود را در خلیج فارس افزایش می‌داد سفر حسین امیرعبداللهیان به ژاپن وجود رگه‌هایی از دیپلماسی را مورد توجه قرار داد. آنچه این سفر را مورد توجه قرار داد اظهارات وزیر خارجه ایران بود که گفته بود ایران برای تبادل زندانیان پیش شرطی ندارد. نفت این ماه را افزایشی آغاز کرد و بالاترین سطح قیمتی سال جاری را در این ماه ثبت کرد.

بازار ارز در این ماه هدف اخبار نفتی هم قرار گرفته است. بر اساس گزارش بلومبرگ فروش نفت ایران رکورد زد که همین مسئله ترمز افزایشی های بازار دلار را کشید چرا که بهبود درآمدهای نفتی خطر کسری بودجه را کاهش می‌دهد دست بازارساز را برای کنترل بازار باز می‌کند. با شروع دهه سوم مرداد رسانه های آمریکایی خبر از توافق بر سر تبادل زندانیان دادند. همین خبر باعث اصلاح هزار تومانی دلار شد ولی درهم امارات هم اجازه اصلاح بیشتر نداد. آنچه مانع از رشد دلار شد نامه وزارت صمت به خودروسازان بود که اعلام کرد ارز نیمایی برای این گروه حذف خواهد شد. همین خبر تردیدها درباره منابع ایران را افزایش داد و مانع از کاهش بیشتر دلار شد. در نهایت هم سفر وزیر خارجه ایران به عربستان و دیدار با محمد بن سلمان نیز طلسم حباب درهم را شکست و درهم نیز کاهشی شد.
دلار گرفتار مثلث است

دلار در همان مثلثی است که از خرداد ماه در آن محصور شده است و دامنه نوسان آن با گذشت زمان محدود تر می‌شود و در صورتی که بخواهد صعودی شود باید مقاومت ۴۹ هزار و۸۵۰ تومانی را بشکند و بالای آن تثبیت شود درغیر اینصورت شکست حمایت ۴۸ هزار و ۶۰۰ تومان و تثبیت پایین آن تکلیف دلار را مشخص می‌کند و دلار را نزولی خواهد کرد.

بررسی‌ها نشان میدهد بازدهی دلار در این ماه مثبت بوده و رشد ۱.۵ درصدی ثبت کرده است.
نوسان بالای حباب سکه

سکه امامی روی خط حمایتی روند صعودی در حال حرکت است و این خط برای بار سوم ‌مانع از کاهش بیشتر سکه شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد سکه مقاومت۲۸میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را پیش رو دارد تا در مسیر افزایشی قدم بر دارد حمایت ۲۷ میلیون و ۷۵۰هزار تومان نیز در برابر مسیر کاهشی قرار گرفته است. حباب سکه در این ماه نوسان زیادی داشته است و ۵.۶ درصد نوسان کرده است.

حباب سکه در اولین روز مرداد در کانال ۱۶ درصدی بوده ولی در ادامه تا کانال ۲۲ درصدی هم بالا رفته است.

افزایش حباب سکه نشان دهنده مقاومت سکه با زان در برابر کاهش قیمت هاست ولی همین مسئله چون می‌تواند مانع از ورود خریداران عمده شود مانع از رونق بازار ارز و سکه می‌گردد سکه امامی در این ماه بازدهی ۲.۳ درصدی را ثبت کرده است.
بازدهی ربع سکه چقدر بود؟

ربع سکه بازدهی ۴.۲ درصدی داشته و طلای آب شده سود ۲.۲ درصدی را کسب کرده است. بررسی های اکوایران نشان میدهد که ربع سکه روی یک خط روند صعودی در حرکت بوده و از نزدیکی محدوده حمایتی ۳۸ درصدی به بالا برگشته است.

طلای آب شده مقاومت محدوده ۲۳ درصدی فیبوناچی را پیش رو دارد که منطبق بر مقاومت ابر کومو می‌باشد و اگر نشکند کار برای افزایشی های سخت می‌شود.
حباب درهم رشد کرد

حباب درهم در این ماه نسبت به ماه قبل میانگین ۵۱۹ تومانی را ثبت کرده که که نسبت به ماه قبل کاهش یافته است ولی بررسی حباب درهم نشان میدهد که روند کلی آن در این ماه تقریبا افزایشی بوده است که نشانه‌ای از احتمال صعودی شدن بازار ارز در کوتاه مدت می‌باشد.