شورای رقابت در دستورالعمل خود به این نکته اشاره کرد که این شورای موظف است تا با رصد بازار، روند تولید و توزیع خودرو را مورد بررسی قرار دهد و در این مسیر آنالیز قیمتی انواع محصولات نیز انجام میشود، اما این امر به این معنا نیست که هر سه ماه یکبار قیمت خودرو افزایش پیدا میکند، بلکه این روش تنها برای کنترل بازار است. هر چند این شورا اعلام کرد که این اقدام تنها در راستای کنترل قیمت صورت گرفته است، اما تنها انتشار خبر بررسی قیمتها کافی بود تا بازار خودرو افزایشی شود. در میان محصولات ایران خودرو امروز قیمت خودروهای «207 پاناروما اتومات»، «هایما S5 پلاس»، «سمند سورن پلاس»، «رانا پلاس»، «دنا پلاس» و «دنا پلاس توربو اتومات» مورد ارزیابی قرار گرفت.
در میان خانواده دنا هم امروز «دناپلاس» در بازار 632 میلیون تومان قیمت خورد و افزایشی یک میلیونی داشت، اما «دنا پلاس توربو اتومات» بدون تغییر 804 میلیون تومانی باقی ماند. از سوی دیگر بررسیها نشان میدهد امروز پژو «207 پاناراما اتومات» در بازار بیشترین رشد قیمت را به خود اختصاص داد و با رشد 8 میلیونی در بازار 788 میلیون تومانی شد. سپهر دادجوی توکلی مدیر روابط عمومی شورا و مرکز ملی رقابت با اعلام این خبر گفت: قیمت پنج خودروی گروه خودروسازی سایپا که در طرحهای فروش یکپارچه خودروها (مرحله دوم) عرضه و نوبتدهی شده اما تاکنون قیمت نداشتند، در جلسه سهشنبه ٢١ شهریور ماه شورای رقابت تعیین تکلیف شد.
مدیر روابط عمومی شورا و مرکز ملی رقابت تصریح کرد: سازمان حمایت قیمت این محصولات را بررسی و پیشنهاد کرده بود که در جلسه امروز شورا، به رایگیری گذاشته شد و در نهایت قیمت این پنج محصول مشخص و اعلام شد.
براساس تصمیم و تصویب شورای رقابت، قیمت پنج محصول سایپا شامل شاهین اتوماتیک، ساینا S، ساینا GX، اطلس و کوییک GXR به شرح زیر اعلام شده است: