به گزارش نجواخبر، سردار عباسعلی بهدانی فرد، در تشریح خبر دستگیری قاتل جوان میبدی اظهار کرد: در پی نزاع و درگیری در شهرستان میبد بلافاصله مأموران پلیس به محل اعزام شدند.
وی افزود: با بررسیهای انجام شده توسط مأموران پلیس مشخص شد در نزاع و درگیری دسته جمعی رخ داده یک نفر با ضرب چاقو به قتل رسیده و فرد دیگری نیز مجروح شده که در بیمارستان بستری است.
فرمانده انتظامی استان یزد با بیان اینکه مأموران پلیس در ابتدا دو متهم را در این خصوص شناسایی و دستگیر کردند، گفت: با توجه به اینکه متهم اصلی از محل متواری شده بود بررسی این موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان یزد قرار گرفت.
سردار بهدانی فرد تصریح کرد: متهم اصلی که در یکی از محلات شهر یزد مخفی شده بود در کمتر از ۱۵ ساعت شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.
خبرگزاری دولت، در همین ارتباط نوشت:
«معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد از دستگیری قاتل جوان میبدی خبر داد.
علی اکبر عزیزی گفت: درگیری پنجشنبه شب در خیابان خرمشهر میبد، منجر به قتل یک جوان و مصدوم شدن جوان دیگر شد.
به گفته وی امروز قاتل این جوان در مخفیگاهش دستگیر و آلت قتاله نیز از وی کشف شد.
به دنبال قتل این جوان میبدی، عدهای از مردم شهرستان با حضور در محل نماز جمعه، دستگیری و مجازت قاتل را خواستار شدند.