به گزارش نجوا خبر به نقل از «دنیای معدن،» مصطفی طاهری تصریح کرد: واردات فقط برای آن بخش از محصولات فولادی که در کشور کمبود وجود دارد، علیرغم محدودیت ارزی قابلپذیرش است و لازم است پس از واردات نظارتهای لازم انجام شود تا اطمینان حاصل شود این واردات به چرخه سودا گری در بازار وارد نشود.
عضو کمیسیون صنایع مجلس یادآور شد: امروز میزان تولید فولاد کشور دو برابر نیاز کشور است، در بخش شمش بالغبر 35میلیون تن و در بخش نورد شاید 60میلیون تن تولید داریم. وی گفت: ا کنون در اوایل زنجیره فولاد ضعف داریم. بخش ورق سرد به میزان نیاز توسعه نیافته و کمبود وجود دارد و تقاضا بیش از تولید است و علاوه بر آن در بخشهای مختلف خلأ تولید یا کمبود وجود دارد.
طاهری خاطرنشان ساخت: امروز در زمینه تولید میلگرد و نیز حتی در ورق گرم با فعال کردن همه سرمایهگذاریهای قبلی نیازی به واردات وجود ندارد.
عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی پیرامون عملکرد برخی شرکتهای نوردکار که خرید خود را از بورس کالا انجام میدهند، اما تعهدی برای عرضه در بورس کالا ندارند، گفت: محصولات نهایی بخش نورد، اقلام کوچکی است که عرضه آن در بورس روان نخواهد بود، اما امکان نظارت بر عملکرد آنها وجود دارد و توسط سازمان توسعه تجارت میتوان به این عرصه ورود کرد. آمارهای منتشرشده گویای آن است که در هفتماهه منتهی به مهرماه امسال ۷۹۷هزار تن محصولات فولادی وارد کشور شد که نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش 64.3درصدی داشت.