به گزارش نجواخبر، عدم بی توجهی به اخطارهای آتشنشانی توسط مسئولان بیمارستان گاندی، ابعاد تازهای از حادثه حریق را نمایان کرده است. به گفته مهدی بابایی سیستم اعلام حریق اطفاء فعال نبودند. کپسول آتشنشانی هم به اندازه کافی در بیمارستان وجود نداشت. تمام این موارد نشان از اهمال کاری دارد و قطعا رئیس بیمارستان از وضعیت ناایمن اطلاع داشته است. آن طور که رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران عنوان کرده: «بر اساس مصوبه شورا منطقه ۳ باید در مراجع قضائی از بیمارستان شکایت کند. فرایند رسیدگی به شکایت در مرحله اول اطلاعرسانی، سپس قطع انشعاب آب، برق و گاز و درنهایت پلمپ است.»
او در ادامه به سهم ۲۴ درصدی نمای کامپوزیت ساختمانها اشاره کرد و گفت: «به تمام ساختمانهایی که نمای کامپوزیت دارند، اخطار داده شده اما مسئله مهم در این حوزه تشکیل پرونده قضائی است. همچنین مناطق ۲۲ گانه باید علیه ساختمانهای ناایمن پرونده تشکیل دهند. چرا که اگر این کار انجام نشود نمیتوان امیدوار بود که اتفاقات خاصی در این حوزه رخ دهد.»
به گفته بابایی ساختمانهای دارای نمای کامپوزیت و یا دیگر ساختمانهایی که دچار حادثه میشوند، ممکن است در بین ساختمانهای بحرانی نباشند اما قطعاً جزء ساختمانهای پرخطر و یا میانخطر به شمار میروند. مانند کلینیک سینا اطهر که بر اثر انفجار تلفات زیادی را به همراه داشت، جزء ساختمانهای میان خطر بود.