به گزارش نجواخبر، در این اطلاعیه به مناسبت عید سعید قربان آمده است: ضمن عرض تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان، به اطلاع مردم ایران میرسانیم به منظور حفظ سلامت هموطنان گرامی و تأمین بهداشت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی در سطح استانها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی شما در روز عید سعید قربان باشند.
بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاههای دامی(ثابت و سیار)، دامهای کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماری زا بالاخص بیماری های مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماریها تضمین خواهند کرد.
سازمان دامپزشکی کشور در این اطلاعیه از مردم خواست به مناسبت عید سعید قربان به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیههای بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:
1- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیدا خودداری کنند.
2- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.
3- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.
4- از برش دادن کیستها و آبسههای موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.
5- اندامها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
6- گوشت و آلایش خوراکی را حدا الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
7- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.