به گزارش نجوا خبر، یکی از سؤالهایی که برای بسیاری از ما در رستوران پیش میآید، این است که چرا سیب زمینی سرخ کردههایی که داخل خانه تهیه میکنیم مانند رستوران ترد و کرانچی نمیشود. سرآشپزان رستورانها ترفندهایی را برای ترد شدن سیب زمینیها به کار میبرند که در این بخش به آنها پرداخته ایم.
برای ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده نکات زیر را رعایت کنید:
ترفند اول:سرخ کردن سیب زمینی در دو نوبت
ابتدا سیب زمینی را به صورت خلالی با اندازه های یکسان خرد میکنیم.
سیب زمینیها را داخل قابلمه آب جوش و کمی نمک میریزیم و به مدت 5 دقیقه صبر میکنیم تا سیب زمینیها نیم پز شوند.
سیب زمینیها را آبکشی میکنیم و روی یک دستمال حولهای تمیز میریزیم تا سریعتر خشک شوند.
سیب زمینی را به مقداری نمک و فلفل سیاه آغشته میکنیم.
در ظرفی مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته و پس از داغ شدن سیب زمینیها را داخل روغن میریزیم.
پس از پنج دقیقه سیب زمینیها را از روغن خارج کرده و درون توری میریزیم تا روغن اضافی شان خارج شود.
دوباره سیب زمینیها را داخل روغن با حرارت بسیار بالا سرخ میکنیم تا خشک و طلایی شوند.
ترفند دوم :روش بلانچ کردن
سیب زمینیها را داخل قابلمه آب جوش و کمی نمک میریزیم و به مدت 1 دقیقه صبر میکنیم تا سیب زمینیها نیم پز شوند.
بعد از یک دقیقه بلافاصله سیبزمینیها را در آب سرد میریزیم و آبکش میکنیم.
بعد از آبکش کردن سیبزمینیها را با نمک و فلفل مزهدار میکنیم.
سیب زمینیها را در دستگاه سرخکن یا در یک ماهیتابه گود یا قابلمه با روغن داغ فراوان سیبزمینیها را سرخ میکنیم.
ترفند سوم :قرار دادن سیب زمینیها در فریزر
سیب زمینیها را پوست میگیریم و به صورت خلالی یکدست و درشت خرد میکنیم.سیب زمینیها را با آب سرد به خوبی میشوییم.
سیب زمینیها را داخل قابلمه آب جوش و کمی نمک میریزیم و به مدت 5 دقیقه میجوشانیم.
سیب زمینیها را از قابلمه خارج میکنیم و درون آبکش میریزیم و روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا خشک شوند.
سیب زمینیها را درون یک کیسه پلاستیک میریزیم و به مدت دو ساعت درون فریزر میگذاریم تا بافت سیب زمینیها منسجم شوند.
سیب زمینیها را از فریزر خارج میکنیم و درون روغن داغ سرخ میکنیم.