به گزارش نجواخبر، مراسم بدرقه پیکر ژاله علو، هنرمند پیشکسوت تئاتر، رادیو، تلویزیون و سینما از مقابل تالار وحدت با حضور جمعی از هنرمندان و مسئولان از جمله فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت آغاز شد.
سید عباس صالحی وزیر ارشاد، نادره رضایی معاون هنری وزارت ارشاد، اتابک نادری مدیر کل هنرهای نمایشی، ایرج راد، هادی مرزبان، بیوک میرزایی، منوچهر شهسواری دبیر جشنواره فیلم فجر، سید عباس عظیمی مدیر مؤسسه هنرمندان پیشکسوت، اللهیاری مدیر عامل بنیاد رودکی، بهروز پناهنده، مسعود فروتن، شهره سلطانی، بهزاد فراهانی، مهدی شفیعی، شهرام گیل آبادی، ناهید مسلمی، میکاییل شهرستانی، پوران درخشنده، شکرخدا گودرزی، رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی، زهرا سعیدی، شمسی صادقی، اسماعیل محرابی، شهین نجف زاده، ماندانا اصلانی، مجید حمزه، رامین پورایمان و... از دیگر حاضران هستند.
بعد از تلاوت آیاتی از قرآن، مراسم با پخش صدای ژاله علو و خوشامدگویی او آغاز شد.
در ادامه، شهین نجف زاده صداپیشه و بازیگر گفت: همه از رفتن بانوی نور، شعر و شور اقتدار و افتخار غمگین هستیم. نوری که در وجود ایشان روشن شد و همه از نور وجود او سرمست شدیم. اما ایشان حریمی داشتند که هر کسی را به این حریم نور و معرفت راهی نبود. دریغ که اسطورهای را از دست دادیم. رادیو بخصوص رادیو نمایش خانه اول ایشان بود و حتی همین اواخر گاه به میدان ارگ میآمدند و با کودک درون خود ما را شاد میکردند. استودیو شماره هشت مملو از خاطرات ایشان است.
او از همسر و فرزند علو و مدیران صدا که در کنار هنرمندان پیشکسوت بودهاند قدردانی کرد و خطاب به مدیران گفت: هنرمندان پیشکسوت زنده را دریابیم و تلاش کنیم هنر والایی را که به ما سپردهاند، از ابتذال حفظ کنیم.
در ادامه مسعود فروتن با تسلیت گویی به حاضران، بخشی از خاطرات خود را از علو بیان کرد.
او گفت: هر زمان به فرزند و همسر خانم علو نگاه میکنم، غم عالم به دلم چنگ میزند.
این هنرمند یادآور شد: سالها پیش در شهرستان زندگی میکردیم و تنها وسیله سرگرمیمان رادیو بود و صدای ژاله (علو) را از آن میشنیدیم و میخواستیم ببینیم او کیست؟! که در روزنامهها دیدیم او هنرپیشه تئاتر است و گوینده و هنرپیشه سینما. به تهران که آمدم، در راهروهای رادیو میایستادم که به ایشان سلامکنم و افتخارمان بود که جواب مان را بدهد.
وی با اشاره به شکل گیری دوستی اش با علو و یادآوری نظم و انضباط و حساسیتهای او در کار هنریاش یادآور شد: او حتی دوست نداشت کتاب شعرش منتشر شود و میگفت بگذارید برای بعد از مرگم، ولی او مرگ ندارد. او همواره رادیو را خیلی دوست میداشت و آن را خانه خود میدانست و لیاقت داشتیم سالها با او هم کلام شویم.
فروتن با ابراز تأسف از درگذشت این هنرمند افزود: هنرمندان میمانند. نه تنها صدایش بلکه خود او سالهای سال هست.
پیکر ژاله علو امروز ۵ دی ماه به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) بدرقه میشود تا در قطعه ۸۸ هنرمندان بهشت زهرا (س)، ردیف ۶۴۱ شماره ۳۸ به خاک سپرده شود.
اتابک نادری سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی هم امروز در پیامی درگذشت ژاله علو هنرمند سینما، تئاتر، رادیو و دوبله را تسلیت گفت.
در پیام تسلیت اتابک نادری آمده است: «با نهایت تأسف و تأثر، درگذشت هنرمند فرهیخته و پیشکسوت، بانو ژاله علو را به جامعه هنری کشور و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض میکنیم.
ژاله علو، با بیش از هفت دهه فعالیت درخشان در عرصههای تئاتر، سینما، تلویزیون و رادیو، نقشی بیبدیل در اعتلای هنرهای نمایشی ایران ایفا کردند. حضور ماندگار ایشان در صحنه تئاتر و نقشآفرینی در نمایشهای برجسته، و صدای جاودانهای که در مجموعه تئاترشهر شروع اجراها را در سالنهای نمایشی مزین میکرد، بخشی جداییناپذیر از فرهنگ و هنر این سرزمین بوده و هست.
از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه، رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت داریم.»