به گزارش نجوا خبر، در جریان برگزاری این همایش، مدیر مجتمع فولاد سبا، معاون اجرایی سپاه صاحبالزمان (عج) اصفهان، فرمانده بسیج مجتمع فولاد سبا، احسان عباد، رئیس دفتر فنی تولید مجتمع فولاد سبا، فرهاد رجبی، رئیس واحد آهنسازی مجتمع فولاد سبا و نوید نجاتبخش، مدیرعامل شرکت بهیار صنعت در بیاناتی به اهمیت نهادینه شدن الگوی مقاومت در ارکان مختلف تأکید کردند.
قاسم خوشدلپور، مدیر مجتمع فولاد سبا: پیادهسازی الگوی جهادی «مکتب حبیب» در فعالیتهای مجتمع فولاد سبا
این برنامه به یاد اسطوره مقاومت، سردار شهید حاجقاسم سلیمانی و با هدف پیادهسازی الگوی جهادی و مدیریتی «مکتب حبیب» در ارکان مختلف فعالیتهای مجتمع فولاد سبا برگزار شد. در این راستا تلاش میکنیم تفکر جهادی و امید را در تمامی بخشهای مجتمع نهادینه کنیم. همچنین از شرکتهای دانشبنیان فعال در این حوزه دعوت کردیم تا با معرفی محصولات و فعالیتهای خود به تحقق بومیسازی، خودباوری و استقلال کشور کمک کنند. امیدواریم بتوانیم با استفاده از ظرفیت و توان شرکتهای دانشبنیان داخل کشور و حضور آنها در چنین همایشهایی در مسیر خودکفایی و بومیسازی هرچه بیشتر قطعات و تجهیزات گام برداریم.
حجتالله صفرپور، معاون اجرایی سپاه صاحبالزمان (عج) اصفهان: مجتمع فولاد سبا نمونهای از خودکفایی ملی و دستاوردهای انقلاب است
تحول صنایع امروز را مدیون حاج احمد کاظمی هستیم. اگر تاریخ محور مقاومت را نگاه کنیم، در هفت نقطه از محور مقاومت شهید حاجقاسم فعالیت داشتند و تلاشها و مجاهدتهای ایشان در راستای ایجاد امت واحد و بسترسازی ظهور صاحبالزمان (عج) بوده است. در مکتب شهید، ارکان دشمنشناسی و نگاه راهبردی به دشمن اهمیت ویژهای دارد. حوادثی که در منطقه اتفاق میافتد، فراتر از درگیریهای جغرافیای و سیاسی است و حاجقاسم با نگاهی عمیق به منازعات بینالمللی توجه داشت. آنچه رژیم صهیونیستی دنبال میکند، اجرای پروتکلهای ۲۴گانه یهود است که هدف آن اضمحلال دولتها و ملتها و تسلط صهیونیستها بر کل جهان است. ازاینرو حضور میدانی شهید سلیمانی در محور مقاومت در راستای حفظ و اطلاعرسانی مکتب اسلام ناب بود. نقشه راهی که دشمن برای اضمحلال جمهوری اسلامی تبیین کرده، انحطاط انقلاب اسلامی است. در مقابل، ما باید ظرفیتها و دستاوردها را نشان دهیم. فولاد مبارکه و مجتمع فولاد سبا نمونههای بارز ظرفیتهایی است که بعد از انقلاب اسلامی شکل گرفتند و اکنون با تکیهبر نیروی انسانی داخلی فعالیت میکنند. این دستاوردها باید به اطلاع دانشجویان و جوانان کشور برسد. صفرپور خاطرنشان کرد: باید خودباختگی نسبت به فرهنگ غرب را کنار بگذاریم، زیرا غرب تنها ویترین خود را به ما نشان داده است. تمرکز غرب بر کاهش اعتماد مردم به انقلاب اسلامی است؛ درحالیکه فرصتهای اقتصادی خوبی در کشور وجود دارد، اما ما نیازمند نقشه راه و اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی هستیم تا به استقلال اقتصادی برسیم. در مکتب حاجقاسم، ایمان، معنویت، جهاد، ولایتمداری و دشمنشناسی از ارکان مهم هستند. روحیه خدمت به مردم و تلاش برای حکمرانی هوشمند در حوزه دفاعی و تحقق نظم نوین اسلامی نیز از ویژگیهای این مکتب است که باید بهعنوان نقشه راه برونرفت از مشکلات موردتوجه قرار گیرد.
سعید مرادی، فرمانده بسیج مجتمع فولاد سبا: حاجقاسم یک مکتب و راه است
با یاد و خاطره شهید سلیمانی هرگز فراموش نمیشود و برگزاری چنین برنامههایی با هدف زنده نگه داشتن یاد شهداست. حاجقاسم یک مکتب و راه است. ما به دنبال بومیسازی فرهنگ و مکتب شهید حاجقاسم سلیمانی در صنعت هستیم تا تفکر جهادی در صنعت فولاد پیادهسازی شود. «مکتب حبیب» با سه ضلع شکل گرفت. اولین ضلع این مکتب، اخلاص و کار برای رضای خداست. مدیریت جهادی و امداد غیبی نیز دو ضلع دیگر این مکتب هستند که میتوانند تحول بزرگی در صنعت ایجاد کنند. احسان عباد، رئیس دفتر فنی تولید مجتمع فولاد سبا: تولید گریدهای ویژه فولادی با تکنولوژی پیشرفته
با حمایت مدیریت عالی سازمان و استفاده از تکنولوژی ویژه موجود در مجتمع فولاد سبا، محصولاتی با استانداردهای بالای فولاد تولید میکنیم. تولید فولاد از بخش فولادسازی آغاز میشود و شامل تولید فولادهای زنگنزن و فولادهای الکتریکی است. در ادامه، این فولادها در مرحله ریختهگری تختال نازک و سپس در فرایند نورد گرم و سرد به ورقهای فولادی با ضخامتهای نازک تبدیل میشوند. در طی این مسیر، با استفاده از دانش و محصولات دانشبنیان توانستیم مواد مصرفی موردنیاز برای تولید فولاد را بومیسازی کنیم و به خودکفایی برسیم.
فرهاد رجبی، رئیس واحد آهنسازی مجتمع فولاد سبا: بومیسازی کمپرسور احیا در مجتمع فولاد سبا
بومیسازی کمپرسور واحد مستقیم یکی از اقداماتی است که با نگاه مدیریت جهادی و رهایی از واردات با محوریت فولاد سبا انجام شده است. وظیفه اصلی این کمپرسور چرخش گاز احیایی است و کاتالیستها و کمپرسورها بخش زیادی از هزینهها را به خود اختصاص میدهند. ازاینرو خوشبختانه، این تجهیزات اکنون در داخل کشور بومیسازی شدهاند و از خروج ارز جلوگیری شده است. نصب و راهاندازی کمپرسور ۵۱.۱ در تاریخ ۱۴ آبان ۱۴۰۳ انجام شد و توانستیم شعار «خواستن، توانستن است» را محقق کنیم. نوید نجاتبخش، مدیرعامل شرکت بهیار صنعت: جهاد، ابزار بقا و پیشرفت
زمانی که کار خود را آغاز کردیم، اولین محصول ما برانکارد بود که یکی از بهترین و پرفروشترینها شد. امروز ما سازنده چراغهای الایدی برای اتاقهای بیمارستانی هستیم و بیش از ۷۰۰ نفر در این شرکت فعالیت میکنند. همچنین، بالای ۲۰۰ پروژه «هایتک» در دست اجرا داریم. در تابستان گذشته، بالغبر ۲۵۰ کارآموز در سنین دانشآموزی داشتیم که نشاندهنده توجه ما به آموزش نسل جدید است. یک سازمان زمانی که بزرگ میشود، به بخشهای مختلف مجهز شده و به هماهنگی بالایی دست مییابد. این هماهنگی شبیه به نظام حیات در طبیعت است که توسط خداوند خلق شده و علت اصلی آن زندگی و حیات است. پول و مادیات در کوتاهمدت میتوانند حیاتبخش باشند، اما جهاد و تلاش مستمر است که ریشه حیات واقعی را شکل میدهد. همانطور که خداوند وعده داده است، جهاد کنید و یاری خدا و پیروزی نزدیک است. از چند سال گذشته ارتباطات مؤثری با فولاد مبارکه برقرار کردهایم و در چندین پروژه همکاری داشتهایم. از مهمترین پروژهها، چک کردن ورودیهای مجتمع فولاد مبارکه و فولاد و نورد سبا ازجمله گندله و آهن اسفنجی با روشهای نوین است. در حوزههای لیزر و برش نیز قراردادهایی منعقد شده و امیدواریم این همکاریها در پروژههای کلان ادامه یابد. طبق تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر دانشبنیان شدن صنایع بزرگ، تحقق این هدف از طریق ارتباط نزدیک میان شرکتهای بزرگ و دانشبنیان خصوصی و پیشرو ممکن است. فولاد مبارکه از ابتدا تا امروز سرمایه ملی کشور بوده و خوشبختانه پیشرفتهای خوبی داشته است. البته باید با اعتماد به توانایی جوانان ایرانی و بهروزرسانی مستمر، قلههای پیشرفت را فتح کنیم. شایان ذکر است در همایش «مکتب حبیب» بار دیگر بر ضرورت تداوم مسیر شهید حاجقاسم سلیمانی تأکید و در پایان نیز در نمایشگاه جانبی همایش از دستاوردهای بومیسازی این مجتمع و همچنین شرکت دانشبنیان بهیار صنعت رونمایی شد.