کد خبر : 377840 تاریخ : 1404 دوشنبه 26 آبان - 11:06
ورود دیوان محاسبات کشور به موضوع دام؛ این بار برای تاخیر در تامین و توزیع واکسن تب برفکی با دستور رئیس کل دیوان محاسبات کشور، پرونده تاخیر در تامین و توزیع واکسن تب برفکی و تهدید امنیت غذایی کشور خارج از نوبت در دیوان محاسبات کشور رسیدگی می‌شود.

به گزارش نجوا خبر، با دریافت گزارش‌هایی از سهل‌انگاری و تسامح برخی مسئولان ذی‌ربط در تأمین اعتبارات لازم برای پوشش سراسری واکسن که منجر به تلفات دام‌ها و بروز خسارت‌های اقتصادی به کشور شده، رئیس‌کل این نهاد نظارتی دستور رسیدگی خارج از نوبت به این پرونده را صادر کرد.

دیوان محاسبات کشور تاکید دارد؛ مجموعه اقداماتی که موجب وقفه در انجام وظایف قانونی دستگاه‌های متولی در زمینه تدارک، واردات و واکسیناسیون دام‌ها شده و منجر به اتلاف منابع یا خسارت به سرمایه‌های دامی و عمومی کشور گردد، مشمول حسابرسی دقیق و پیگرد قانونی خواهد بود و این نهاد نظارتی هرگونه اهمال یا تأخیر در انجام تکالیف قانونی دستگاه‌ها در زمینه تأمین نیاز‌های ضروری کشور را غیرقابل اغماض می‌داند.