کد خبر : 378568 تاریخ : 1404 دوشنبه 8 دي - 11:33
گازگرفتگی در پایتخت ۲۵ نفر را مسموم کرد رئیس مرکز اورژانس استان تهران از وقوع حادثه گازگرفتگی در یک مجتمع مسکونی در شمال شرق پایتخت خبر داد و گفت: در این حادثه ۲۵ نفر از ساکنان این مجتمع دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند.

به گزارش نجواخبر؛ محمداسماعیل توکلی، رئیس مرکز اورژانس استان تهران، اظهار کرد: دیروز حادثه گازگرفتگی در یک مجتمع مسکونی در انتهای بزرگراه شهید بابایی به سامانه ۱۱۵ اورژانس تهران اعلام و کارشناسان فوریت‌های پزشکی به همراه ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، سه دستگاه آمبولانس و همچنین چهار دستگاه موتورلانس و خودرو فرماندهی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: طبق اطلاعات اولیه، به دلیل انتشار گاز مونوکسیدکربن حدود ۲۵ نفر از ساکنان این مجتمع مسکونی دچار مسمومیت شدند که ۲۲ نفر از این افراد در محل درمان شده و فقط سه نفر از این افراد دارای مسمومیت به بیمارستان‌های این کلانشهر اعزام شدند.

توکلی یادآور شد: البته در حال حاضر وضعیت عمومی این افراد رضایت‌بخش است و اطلاعات بیشتر پس از پایان عملیات اعلام خواهد شد.

رئیس مرکز اورژانس استان تهران همچنین با اشاره به برخی خطرات گاز مونوکسیدکربن در فصل سرد سال، افزود: به مردم توصیه می‌شود در فصل سرما حتما از وسایل گرمایشی استاندارد استفاده کنند و پس از نصب آن از سلامت فنی وسایل گرمایشی مطمئن باشند.