کد خبر : 379259 تاریخ : 1404 چهارشنبه 6 اسفند - 10:23
افزایش نرخ برخی جریمه های رانندگی از ۲۰ اسفند تا ۲۰ فروردین رئیس پلیس راه فراجا از افزایش نرخ جریمه برخی تخلفات رانندگی از ۲۰ اسفند تا ۲۰ فروردین خبر داد.

به گزارش نجواخبر، نشست کمیته هماهنگی طرح‌های ترافیکی ویژه نوروز ۱۴۰۵ با حضور سردار رئیس پلیس راهور فراجا، رؤسای اورژانس کشور، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و سایر دستگاه‌های مرتبط برگزار شد.

تردد بیش از ۵۸ میلیون در ایام نوروز ۱۴۰۴

مهر نوشت: سردار احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه فراجا صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه طرح‌های ترافیکی نوروز ۱۴۰۵ با بیان اینکه طرح ترافیکی نوروزی ۱۴۰۴ با مشارکت بیش از ۲۴ دستگاه اجرایی و به کارگیری نزدیک به ۹۸ هزار نیروی انسانی، به منظور افزایش ایمنی و مدیریت بهتر ترددها اجرا شد، اظهار داشت: هدف اصلی این طرح، پیشگیری از حوادث رانندگی، ارتقاء ایمنی تردد و افزایش احساس امنیت هموطنان در سفرهای نوروزی بود.

سردار کرمی اسد ادامه داد: بر اساس گزارش‌ها، در نوروز سال گذشته بیش از ۵۸ میلیون تردد در محورهای برون‌شهری ثبت شده که نسبت به سال‌های قبل روند افزایشی داشته است؛ استان مازندران با بیش از ۱۰ درصد سهم از کل سفرها، بیشترین میزان ورودی مسافر را به خود اختصاص داده است. پس از آن، استان‌های گیلان، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و اصفهان نیز سهم قابل توجهی داشتند. در خروج مسافر نیز تهران با بیش از ۳۳ درصد، بیشترین تولید سفر را داشته است.

رئیس پلیس راه فراجا گفت: در بازه زمانی پنج سال گذشته، حوادث ترافیکی افزایش ۱۲ درصدی در تعداد متوفیان داشته‌اند. استان‌هایی مانند فارس، خراسان رضوی، خوزستان، مرکزی، اصفهان و آذربایجان غربی بیشترین سهم از فوتی‌های نوروزی را به خود اختصاص داده‌اند.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین علت وقوع حوادث، عدم توجه به جلو با ۴۳ درصد سهم بوده که عوامل متعددی از جمله استفاده از تلفن همراه و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه در آن نقش داشته است.

سردار کرمی ادامه داد: همچنین، موتورسیکلت‌ها ۱۲ درصد و ناوگان سنگین ۷ درصد از تصادفات را تشکیل داده‌اند. ساعت‌های پیک بروز تصادفات نیز بین ساعت ۴ تا ۸ بعد از ظهر و ساعت ۱۲ ظهر گزارش شده است.

رئیس پلیس راه فراجا خاطرنشان کرد: برای افزایش ایمنی، بیش از ۶۰۰ کیلومتر از محورهای بحرانی دوطرفه جداسازی شده و بیش از ۷ پایگاه بین راهی برای خدمت رسانی به مسافران ایجاد شده است. همکاری میان دستگاه‌ها و استان‌ها به ویژه با حمایت استانداران و تاکید وزیر کشور، نقش مهمی در موفقیت این طرح داشته است.

وی افزود: در پیشگیری از تخلفات، اطلاع‌رسانی پیامکی به رانندگان پرخطر و اعمال محدودیت‌ها از جمله اقدامات موثر بوده است. اجرای رزمایش مشترک با حضور بیش از ۴۵ دستگاه از روز دوشنبه ۱۲ اسفند آغاز و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت تا ایمنی و نظم ترافیکی در سراسر کشور حفظ شود.

رئیس پلیس راه فراجا گفت: افزایش نرخ جریمه برخی تخلفات رانندگی از ۲۰ اسفند تا ۲۰ فروردین، اعمال محدودیت‌های کنترلی در محورهای مواصلاتی و برخورد قاطع با تخلفات حادثه‌ساز از جمله برنامه‌های بازدارنده پلیس در ایام نوروز خواهد بود.