کد خبر : 392326 تاریخ : 1405 دوشنبه 13 مهر - 11:30
سقوط مرگبار نگهبان ساختمان در چاله آسانسور سرکلانتر شرق پلیس کلانشهر مشهد گفت: جوانی که نگهبان یک ساختمان در حال ساخت بوده به دلایل نامعلومی داخل چاله آسانسور سقوط و به علت شدت جراحات وارده به سر و صورت در محل فوت کرده است

به گزارش نجواخبر، سرهنگ سلیمان موذن اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع مرگ مردی جوان در یکی از مناطق شرق مشهد، بلافاصله مأموران کلانتری مصلی به همراه نیروهای امدادی برای بررسی موضوع در محل حادثه حاضر شدند.

وی افزود: با حضور مأموران در محل حادثه و در بررسی های اولیه مشخص شد جوانی ۱۹ ساله که نگهبان یک ساختمان در حال ساخت بوده به دلایل نامعلومی داخل چاله آسانسور سقوط و به علت شدت جراحات وارده به سر و صورت در محل فوت کرده است.

سرکلانتر شرق پلیس شهر مشهد تصریح کرد: با تأیید مرگ این فرد از سوی تیم اعزامی اورژانس ۱۱۵، جسد متوفی با هماهنگی مقام قضائی برای بررسی های بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد.