کد خبر : 392690 تاریخ : 1405 سه‌شنبه 28 مهر - 15:53
طرح جدید مجلس جهت ساماندهی حقوق کارمندان و بازنشستگان با اصلاح قانون رنجبر گفت: یکی از اقدامات کمیسیون اجتماعی، ساماندهی حقوق کارمندان و بازنشستگان از طریق اصلاح قانون است.

به گزارش نجواخبر، «فضل‌الله رنجبر» سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه اخیر هیئت رئیسه کمیسیون متبوعش، اظهار کرد: یکی از موضوعات مطرح شده در این جلسه، مسئله ساماندهی حقوق کارمندان و بازنشستگان است که لازم است با توجه به تورم و شرایط اقتصادی، حقوق این اقشار بهبود یابد.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌ها و دستورکارهای اعضای کمیسیون اجتماعی، تلاش برای ساماندهی حقوق و دستمزد کارمندان و بازنشستگان با اصلاح ماده 106 قانون خدمات کشوری است، گفت: در همین راستا طرح اصلاح ماده 106 قانون خدمات کشوری از سوی جمعی از نمایندگان تهیه شده و در دستور کار قرار دارد.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: تلاش اعضای کمیسیون اجتماعی این است که به سرعت بتوانیم دو فوریت طرح مذکور را ثبت کنیم و درخواست کنیم و پیگیری‌های لازم در این زمینه انجام شود تا بتوانیم یک گام اساسی در بحث ساماندهی حقوق دستمزد و توجه به کارکنان دولت و بازنشستگان برداریم.

به گزارش تسنیم، در ماده 106 قانون مدیریت خدمات کشوری آمده است که مبنای محاسبه کسور بازنشستگی و برای محاسبه حقوق بازنشستگی کارمندان مشمول این قانون، حقوق ثابت به اضافه فوق‌العاده‌های مستمر و فوق‌العاده بند «10» ماده (68) این قانون می‌باشد.

همچنین تبصره ماده مذکور (اصلاحی 1390/8/4) به این اشاره دارد که کارمندان دستگاه‌های اجرائی مشمول این قانون که از نظر بیمه و بازنشستگی، تابع مقررات صندوق تأمین اجتماعی هستند و قبل از تصویب این قانون، از مزایای غیرمستمر آنان کسور بازنشستگی برداشت شده است می‌توانند کسور مربوطه اعم از سهم کارمند و کارفرما را یکجا از صندوق تأمین اجتماعی دریافت نمایند یا حسب تقاضا مطابق مقررات مربوط، به نسبت سال‌های پرداخت کسور، قابل احتساب در حقوق بازنشستگی آنان خواهد بود. دستورالعمل اجرائی این تبصره از سوی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی با هماهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه و ابلاغ خواهد شد.