قیمت خودرو روند هفتههای گذشته را طی کرده و افزایشی نبوده است. بازار خودرو در وضعیتی قرار گرفته که علیرغم نبود خریدار، توان کاهش قیمتی بیشتر را ندارد.
به گزارش نجواخبر، قیمت خودرو امروز، ۶ خرداد ماه ۱۴۰۲ ثبات قیمتی را تقریبا در همه محصولات داخلی و مونتاژی تجربه کرد.
میتوان گفت، امروز تقریبا در هیچ محصولی شاهد تغییرات قیمتی نبودیم و بازار در رکود کامل بهسر میبرد. یکی از بزرگترین دلایل کاهش و ثبات قیمتی خودرو، شاید نبود خریدار در این بازار باشد. البته در چند روز اخیر شاهد ثابت ماندن قیمت در اکثر محصولات ایرانی و مونتاژی هستیم که دلیل آن شاید اشباع کاهش قیمت باشد. به عبارتی، علیرغم اینکه فروشنده در بازار زیاد بوده و خریداری پیدا نمیشود، اما بازار دیگر توان کاهش قیمتی بیشتر را ندارد.
در سایتهای خرید و فروش، قیمت خودرو امروز صبح به این شرح ثبت شده است:
پراید ۱۳۱ و پراید ۱۱۱ همانند روز گذشته، هیچ تغییر قیمتی را تجربه نکردند. پراید ۱۳۱ در قیمت ۳۴۵ و پراید ۱۱۱ در قیمت ۳۵۵ میلیون تومان معامله شد.
پژو پارس LX TU۵، ساخت ۱۴۰۱ که در روزهای گذشته کاهش چشمگیری تجربه کرده بود، امروز ششم خردادماه، بدون تغییر قیمتی و با ۶۳۰ میلیون تومان معامله شد.
پژو ۲۰۷i دندهای، ساخت ۱۴۰۱ نیز همانند پارس TU۵ در روزهای گذشته کاهش چشمگیری تجربه کرده بود، با همان مبلغ ۶۶۵ میلیون تومان خرید و فروش شد.
تارا اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ که سدان لوکس ایران خودرو محسوب میشود نیز امروز بدون کاهش، در قیمت ۸۷۰ میلیون تومان ثابت ماند.
قیمت خودروهای خارجی و مونتاژی
در بازار خودروهای خارجی و مونتاژی نیز همانند محصولات داخلی، هیچ تغییری به چشم نمیخورد و به نوعی آرامترین روزهای خود را سپری میکند.
برای مثال ام وی ام X۲۲ PRO همانند روز گذشته با همان قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان معامله شد.
جک J۴ ساخت ۱۴۰۲ نیز نسبت به روز گذشته بدون تغییر ماند و با قیمت ۹۰۰ میلیونی خرید و فروش شد.
خودروی ریسپکت پرایم و فردا T۵ نیز از دیگر محصولات مونتاژی در کشور هستند که ۶ ام خرداد ماه ۱۴۰۲، هر دو به قیمت ثابت روز گذشته قیمت گذاری شدند. ریسپکت پرایم با یک میلیارد و ۴۸۰ و فردا T۵ با یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان خرید و فروش شدند.
پیشبینی قیمت خودرو در هفته آینده
همانطور که انتظار میرفت، بازار خودرو در هفتهای که گذشت، روند آرامی را تجربه کرد. در اکثر خودروها، کاهش جزئی و یا درجا زدن قیمت را شاهد بودیم. در اولین روز هفته دوم خرداد ماه نیز، این ثبات بازار ادامهدار بود.
در ابتدای گزارش به این نکته اشاره کردیم که قیمت خودرو در بازار بهنوعی به حالت اشباع رسیده و توان کاهش قیمت بیشتر را ندارد. البته شاید بسیاری بر این باور باشند که در ماههای گذشته، بازار خودرو رشدهای سرسامآوری را تجربه کرده و باید بیشاز این هم کاهش یابد. در حالی که اگر قیمت خودرو را با نرخ ارز و طلا مقایسه کنیم، میبینیم انتظار کاهش بیشتر، اشتباه است.
انتظار میرود در هفته پیش رو نیز این روند طی شود. به گفته کارشناسان، بعید است که اخبار مهمی در مورد بازار خودرو در طی این هفته داشته باشیم. پس در صورتی که اخبار مهمی در حوزه خودرو مخابره نشود که آن را تحت تأثیر قرار دهد و همچنین نرخ ارز و سایر پارامترهای اقتصادی ثابت بماند، بازار خودرو نیز ثبات قیمتی خود را حفظ میکند.