نماینده مردم کرمان در مجلس تأکید کرد: وزیر پیشنهاد صنعت، معدن و تجارت در برنامههای راهبردی خود به ریز به صنعت دیجیتال نسل چهارم توجه داشته است.
به گزارش نجواخبر، محمدمهدی زاهدی در نشست علنی امروز (سهشنبه، 23 خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در دفاع از برنامههای پیشنهادی علیآبادی گفت: به عنوان کسی که مدتی سکانداری وزارت علوم را برعهده داشته و سالها عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بوده بیان میکنم که تحصیلات وزیر پیشنهادی در بهترین دانشگاههای کشور انجام شده و باید قدردان چنین مدیران خبره، تیزهوش و فهیم باشیم. ایشان فوق لیسانس دانشگاه تهران و دکترای خود را از دانشگاه خواجه نصیر گرفته است و در خصوص زمانبندی دریافت مدارک باید گفت که در دانشگاهها چنین اتفاقاتی میافتد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوابق خدمتی وزیر پیشنهادی بیان کرد: سدسازی، تونلسازی، برجسازی، حضور در تولید صنایع دفاعی، ساخت نیروگاههای پیشرفته، لوکوموتیو و شروع عملیات برای خودروهای برقی، بهرهبرداری، بهرهوری و بهینهسازی از جمله اقدامات آقای علیآبادی است. مقامات عالی کشور از عملکرد مپنا تجلیل به عمل آوردهاند و یکی از ویژگیهای خوب وزیر پیشنهادی این است که با بخش خصوصی آشنایی نزدیکی دارد.
وی با بیان اینکه 50 درصد GDP کشور در وزارت صمت است، توضیح داد: خودروسازی خصوصی، معادن خصوصی و بازار ارز به صورت مستقیم و غیرمستقیم به وزارت صمت مرتبط است. علی آبادی در 10 سال گذشته ارتباطگیری خوبی با بخش خصوصی داشته است که نباید این تجربه را دست کم گرفت، او با شناخت مشکلات دولت و نزدیکی با بخش خصوصی میتواند اقدامات مناسبی داشته باشد.
زاهدی با بیان اینکه بیش از 50 درصد اشتغالزایی کشور مرتبط با وزارت صمت است، تأکید کرد: باید کسی سکاندار این وزارت باشد که بر اشتغالزایی کارآمد بوده و بتواند ارتباط دولت و بخش خصوصی را برقرار کند بنابراین در سالی که باید اشتغال و تولید رو به افزایش باشد، انتخاب چنین فردی میتواند به موفقیت کشور کمک کند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به برنامههای راهبردی وزیر پیشنهادی بیان کرد: برنامههای راهبردی او با تکیه بر بهرهگیری فناوریهای نو و توجه به صنعت دیجیتال نسل چهارم است که بسیاری از مدیران کشور حتی با واژگان صنعت دیجیتال نسل چهارم آشنایی ندارند اما علیآبادی به ریز در برنامههای خود به این نسل از فناوری توجه کرده است. او در مپنا نشان داد توانمندی بهرهگیری و هدایت به سمت صنعت دیجیتال را دارد و باید از حضور چنین شخصی استقبال کنیم.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از وزیر پیشنهادی خواهش دارم در حوزه معدن به موضوع زنجیره تولید توجه کند. اولویت کشور در حوزه معدن خامفروشی است که باید مدیرانی در این حوزه آورده شوند تا زنجیره تولید در معادن را مورد توجه قرار دهد. همچنین در باب خودروسازی باید به سمت خودروهای هوشمند برویم چرا که تا سال 2030 در دنیا دیگر خبری از خودروهای معمولی نخواهد بود و در زنجیره تولید باید به خودروهای هوشمند برقی و هیبریدی توجه کنیم.
وی تأکید کرد: با حرکت به سمت تولید خودروهای هوشمند، صرفهجویی قابل توجهی در حوزه بنزین و گازوئیل خواهیم داشت و میتوانیم با صادرات انرژی برای کشور ارزآفرینی کنیم.
علی آبادی اهل رانت و باج دادن نیست
همچنین، حبیب اله دهمرده، نماینده مردم زابل، در موافقت با برنامه های وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت، گفت: در تجربه های خود یاد گرفتم که برای واگذاری پروژه های مهم ابتدا بررسی کنم که فرد در کجا کار کرده و چه عملکردی داشته است، سپس وی را انتخاب کنم.
نماینده مردم زابل، زهک، هیرمند و نیمروز و هامون در مجلس شورای اسلامی افزود: آقای علی آبادی دارای برنامه علمی، کارشناسی در ابعاد کوتاه مدت، بلندمدت و میان مدت است.
وی اضافه کرد: وزیر پیشنهادی صمت افق دید وسیعی دارد و ریسک پذیری و خطرپذیری را در دستورکار خود قرار داده است همچنین وی دارای شجاعت نه گفتن است همچنین اهل رانت و باج دادن نیست.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: تجربه دیگری که از وی دارم مربوط به نیروگاه بادی میل نادر است، با وجود اینکه این پروژه ظرفیت بسیاری داشت اما چندین سال بلاتکلیف مانده بود که ایشان آن را عملیاتی کرد.
دهمرده با بیان اینکه وزیر پیشنهادی صمت قول عملیاتی شدن و استفاده از ظرفیت بسیار معادن استان سیستان و کارخانه لاستیک این حوزه را داده است، افزود: ایشان اهل ابتکار و نوآوری است و کارنامهای که ارائه داده نیز قابل اندازه گیری است، از سوی دیگر آرمانی صحبت نکرده است.