به گزارش نجواخبر، تهران یک هفته است که استاندار ندارد. از روز ۱۱ آبان که محسن منصوری، استاندار سابق تهران به‌عنوان معاون اجرایی رئیس‌جمهور انتصاب شد، استان تهران بدون استاندار اداره می‌شود. البته معلوم نیسـت چرا ابراهیم رئیسی در مقام رئیس‌جمهور پیش از آنکه جایگزینی به‌عنوان سرپرست استانداری معرفی کند، منصوری از استانداری تهران به نهاد ریاست‌جمهوری منتقل کرد. با این حال به‌نظر می‌رسد جابه‌جایی‌ها و عزل‌ و نصب‌هایی که در چند هفته گذشته انجام شده، شاید بی‌دلیل نبوده، حکمت آن در روزها یا هفته‌های آینده معلوم شود.

البته استانداری تهران یکی از آن ادارات دولتی است کــه گویی در دولت سـیزدهم برای رسـیدن به صندلی ریاست آن جنگ است، زیرا در دولت سیزدهم، استانداری تهران تقریباً یکی از آخرین اسـتانداری‌هایی بود که پس از حدس‌ و گمان‌ها و کش‌وقوس‌های فراوان برای آن استاندار معرفی شد. یک سال پس از آنکه محسن منصوری، از شهر ورامین، متولد ۱۳۶۳ به استانداری تهران رسید این اداره دولتی باز بی‌صاحب ماند. حالا منصوری با سابقه یک سال استانداری‌ تهران، بدون میراث برای این استان پهناور آن را ترک کرد و به نهاد ریاست‌جمهوری رفت گویی فقط آمده بود در این اداره دولتی کسب تجربه کند.

چه کسی قرار است در روزها یا هفته‌های آینده بر صندلی استانداری تهران آن هم روزهای ملتهب تهران تکیه زند. نام‌ها کم نیستند، در حالیکه زمزمه‌هایی مبنی بر انتصاب استاندار مازندران به عنوان استاندار تهران شنیده می‌شود یک نماینده مجلس می‌گوید این خبر شایعه است.

یک روز بعد از اینکه محسن منصوری استاندار تهران به عنوان معاون اجرایی رئیس‌جمهور معرفی شد زمزمه‌هایی در مازندران شنیده شد که سیدمحمود حسینی پور استاندار مازندران قرار است به سمت استاندار تهران منصوب شود.

استاندار مازندران در پاسخ به این شنیده‌ها و در مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌های استان گفته بود:از ابتدای ورودم به مازندران به مردم قول دادم تا کار‌های زیر بنایی که در استان شروع کردیم را به نتیجه برسانیم و بنا به قولی که به مردم دادم، سعی من ماندن در مازندران است.

او افزود: من به عنوان کارمند دولت تعهدی دارم، اما مردم مطمئن باشند تا جاییکه دست من باشد در مازندران می‌مانم.

حالا مهدی سعادتی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: این امور در حوزه ریاست جمهوری و وزارت کشور است اما من نیز این شایعه را شنیدم.

او افزود: تاکنون هیچ مقام رسمی در هیچ جایگاهی در کشور با نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی صحبتی در این خصوص نداشته است و اگر هم این تصمیم گرفته شود تصمیم دولت و قوه مجریه است و قوه مقنننه حق دخالت در این کار را ندارد و پیگیری هم نخواهد کرد.

سعادتی ادامه داد: اما تا جایی که بنده خبر دارم این موضوع شایعه است.
سید محمود حسینی پور ۱۶ آبان ماه پارسال از سوی هیئت دولت به عنوان بیست و چهارمین استاندار مازندران معرفی و چهار روز بعد معارفه شده بود.

با این تکذیبیه به‌نظر می‌رسد نام سعید محمد، دبیر معزول شورای عالی مناطق آزاد جاری بیش از سایرین به‌عنوان استاندار آینده تهران مطرح می‌شود.

محمد که ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم خواب‌های طلایی برای وزیر شدن دیده، نام او برای چند وزارتخانه مطرح بود، اما عطای وزارت را به لقایش بخشید و مهر پارسال به‌عنوان دبیر شورای عالی مناطق آزاد انتخاب شد. با این حال یک سال پس از انتصاب در این سمت، مهر همین امسال مجبور شد چمدانش را ببندد و با مناطق آزاد تجاری و اقتصادی خداحافظی کند و جای خود را به‌ حجت‌الله عبدالملکی، وزیر معزول کار و رفاه اجتماعی بدهد اگرچه نتوانست در وزارت کار فعالیت خود را به شش ماه برساند، اما ابراهیم رئیسی همچنان به او ایمان دارد و او را به‌عنوان دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری انتصاب کرد. رئیسی با این انتصاب نشان داد که کارآمدی مهم نیست و معیارهای دیگری برای او در اولویت انتصاب‌ها نقش اساسی را ایفا می‌کنند. حالا اما در میان آدم‌هایی که به‌تازگی در کابینه رئیسی عزل شده‌اند سعید محمد مانده است و به‌نظر می‌رسد یکی از دلایل آن عزل، آمدن محمد به استانداری تهران است و در این میان هم زمزمه‌هایی از آمدن او به این اداره دولتی وجود دارد.