بارندگی بیش از نرمال در پاییز تهران

بارندگی بیش از نرمال در پاییز تهران
مدیرکل اداره هواشناسی استان تهران ضمن ارائه گزارشی از بارش و دما طی مهرماه در این استان اظهار کرد: طی سه ماه آینده بارش‌های نرمال و حتی بیش از نرمال و نوسانات دمایی برای این استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش نجواخبر؛ باورود به ماه آبان هشدارهای هواشناسی با تاکید بیشتری پا به عرصه می‌گذارد و از طرفی رعایت هرچه بیشتر اصول ایمنی را از مردم می‌خواهد زیرا بارش های پاییزی بیش از ماه گذشته شده است.

در فصل آبان 1402علاوه براینکه شهرستان های اطراف استان تهران درصف بارش‌ها قرار دارد دمای آن هم به زیر صفرخواهد رسید تا جای که در اواسط آذر ماه در منطق شمیرانات، دماوند و فیرزکوه شاهد بارش برف هم باشیم.

مازیار غلامی وضعیت دمای تهران در ماه‌های پیش رو اینطور تشرح کرد گفت؛ بر اساس تحلیل جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی، طی سه ماه آینده متوسط دمای هوا در سطح استان در محدوده نرمال با نوسان ۰.۵ درجه سلسیوس افزایش یا کاهشی برآورد می‌شود.

وی درباره بارندگی‌ها گفت: متوسط بارش استان در حد نرمال و با تمایل به بیشتر از نرمال خواهد بود همچنین هر چه به سمت نیمه آبان و به‌ویژه آذرماه پیش می‌رویم بارش‌ها شرایط بهتری در کشورهمچنین در تهران پیدا کنند و حتی می‌توانیم شاهد بارش برف نیز باشیم.

غلامی تاکید کرد: در بهترین شرایط و نرمال بودن بارش، کماکان مدیریت منابع و مصارف آب در بخش‌های مختلف به‌ویژه بخش‌های کشاورزی، صنعتی و حتی خانگی و به‌طور کلی صرفه‌جویی در مصرف آب توصیه می‌شود.

مدیر کل اداره هواشناسی استان تهران با اشاره به وضعیت بارش طی مهرماه گفت: تجزیه و تحلیل آمارهای دریافتی از ایستگاه‌های هواشناسی استان مربوط به مهرماه ۱۴۰۲ بیانگر آن است که ۱۴ میلی‌متر باران به‌صورت پهنه‌ای در استان تهران اتفاق افتاده که نشان چدهنده افزایش ۸۱ درصدی بارش نسبت به دوره آماری بلندمدت است.

وی افزود: بررسی مقادیر بارش نشان دهنده آن است که استان تهران جزو استان‌هایی در سطح کشور است که در این ماه افزایش بارش نسبت به بلندمدت داشت همچنین از نظر توزیع مکانی نیز در تمام شهرستان‌های استان طی مهر ماه، افزایش بارش رخ داده که بیشترین افزایش بارش مربوط به شمیرانات، دماوند و فیروزکوه بود.

مدیرکل اداره هواشناسی تهران افزود: بررسی و تحلیل مقادیر ثبت شده دمای هوا شامل متوسط دما، دمای حداقل و دمای حداکثر در ایستگاه‌های هواشناسی استان بیانگر افزایش ۰.۷ درجه سلسیوس متوسط حداقل دما و کاهش ۰.۶ درجه سلسیوس متوسط حداکثر دما نسبت به دوره آماری بلند چمدت است. بر این اساس، متوسط دما در مهر ماه ۱۴۰۲ نسبت به دوره آماری بلند مدت تغییر قابل ملاحظه‌ای نداشت و در حد نرمال (معمول) بود.

غلامی در پایان اظهارکرد: از نظر توزیع دما در شهرستان‌های استان نیز تمامی شهرستان‌ها با کاهش دما روبه‌رو بودند و متوسط دما در بیشتر شهرستان‌ها بین ۰.۱ تا ۰.۵ درجه سلسیوس کاهش یافت.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/182038

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.