تهیهکننده «سرهنگ ثریا» که به ناگفتههایی درباره خانواده قربانیان گرایش پیدا کرده به گروهک منافقین میپردازد، از شرایط لازم برای توفیق این فیلم در اکران عمومی گفت.
به گزارش نجواخبر، جلیل شعبانی در این باره به مهر گفت: امیدوارم برای «سرهنگ ثریا» اتفاقات خوبی پیش رو باشد و مخاطبان همانند کسانی که موفق شدند این فیلم سینمایی را در چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر تماشا کنند و از آن احساس رضایت داشتند این حس رضایت را به دست آورند. همچنین امیدوارم در طول اکران عمومی، فیلم بتواند مخاطبهای خودش را پیدا کند و به تعداد مخاطبان آن نیز روز به روز اضافه شود.وی با اشاره به درونمایه «سرهنگ ثریا» اظهار کرد: ماهیت درونی این فیلم سینمایی دارای ۲ جنبه است. یک جنبه آن همان داستانپردازی است که به نظر من قصه بسیار جذابی دارد و اگر کسی علاقهمند به چنین موضوعاتی نباشد هم باز به دلیل پرداخت خوب قصه جذب آن خواهد شد و به تماشای فیلم تا پایان آن خواهد نشست و لذت خواهد برد. جنبه دوم این فیلم سینمایی بخش آموزنده آن برای اقشار مختلف جامعه است. به طوری که اگر درگیر ماجراهایی به این شکل بشوند و با چنین فرقههایی مواجه شوند، متوجه خواهند شد با چه مشکلاتی درگیر میشوند. چون بنده بر این عقیده هستم فرقههایی چون سازمان مجاهدین خلق (منافقین) همچنان در حال فعالیت برای جذب نیرو هستند.شعبانی با اشاره به لزوم حمایت از فیلمهای استراتژیک بیان کرد: امید دارم در شرایطی که سینماها را فیلمهای کمدی میگرداند و برای همین هم فیلمهای سینمایی اصطلاحاً سرگرمکننده بیشتر از گذشته مورد توجه بوده و در حال اکران در سینماهای گوناگون هستند، فیلمهای سینمایی مانند «سرهنگ ثریا» که موضوع کمدی ندارد نیز مورد توجه قرار گیرد و سانسها و سینماهای خوبی در اختیار چنین فیلمهایی نیز قرار بگیرد تا آنها نیز فرصت دیده شدن و رقابت را پیدا کنند.
«سرهنگ ثریا» نیازمند توجه سینماداران
تهیهکننده فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» همچنین گفت: فیلمهای سینمایی که موضوع کمدی ندارند، نیازمند توجه سینماداران برای اختصاص سانسها هستند. البته عوامل سازنده هم باید برای معرفی این دست فیلمها تلاش کنند. از سوی دیگر مسئولان و دستاندرکاران باید به این نوع فیلمها نیز توجه ویژهای داشته باشند تا سینماداران برای در اختیار قرار دادن سالنها و سانسهای طلاییشان انگیزه پیدا کنند.وی ادامه داد: نمیتوان گفت فیلمهای کمدی ساخته نشود تا فیلمهایی که در ژانرهای دیگر ساخته میشوند، امکان دیده شدن پیدا کنند. به هر حال ژانر کمدی هم ژانر مهمی در تولیدات سینمایی است و مخاطب خود را دارد که نباید از این گونه فیلمها نیز غافل ماند. منتهی اگر قرار باشد به سلیقه مخاطبان فیلمهای غیرکمدی نیز احترام گذاشته شود حتماً لازم است تا جایگاه ویژهای هم برای این قشر از مخاطب در نظر گرفت.شعبانی افزود: لذا باید این امکان برای آنها نیز فراهم شود تا بتوانند فیلمهای مورد علاقهشان را ببینند. بر این باور هستم که فیلمهای غیرکمدی نیز مخاطبهای خاص خودشان را دارند اما به دلیل عدم معرفی درست و عدم ارائه مناسب آنها گاهی اوقات برخی از فیلمهای خوب سینماییمان در زمان اکران مورد استقبال قرار نمیگیرند.این تهیهکننده با یادآوری فیلمهایی که در زمان اکران مهجور ماندهاند، گفت: گاهی عدم استقبال از فیلمهای خوب به دلیل اطلاع رسانی نامناسب بوده است یا اینکه مخاطب از اکران فیلم اطلاع پیدا نکرده یا فیلم در سینماهای خوبی اکران نشده است تا تماشاگران چنین فیلمهایی برای دیدن آنها به سینما بروند. برای همین هستند فیلمهایی که بعد از گذشت چند سال از اکران و همزمان با ورود به پلتفرمها، مخاطبانشان تعجب میکنند که این فیلمها اصلاً چه زمانی اکران عمومی شدند و چرا آنها از اکرانشان بیاطلاع ماندهاند؟ شعبانی در بخش دیگری از صحبتهای خود عنوان کرد: با حمایت درست از سازندگان فیلمهای سینمایی غیرکمدی هم از مخاطبهایی که به این فیلمها علاقهمند هستند، حمایت میشود و هم در صورت معرفی و اطلاع رسانی درست و در نظر گرفتن سانسها و سینماهای خوب از تولیدکننده این آثار حمایت میشود. در این شرایط است که مخاطبهای علاقهمند حتماً به تماشای فیلم مورد نظرشان خواهند رفت و در این باره عدالت بین فیلمها با موضوعات متنوع برقرار خواهد شد.وی با اشاره به اهمیت محتوایی فیلمهایی از جنس «سرهنگ ثریا» افزود: این مدل از مخاطبان که در کنار سرگرم شدن دوست دارند پیامی هم از فیلم دریافت کنند تا شاید پس از اتمام فیلم کمی روی موضوع و قصه تأمل کنند نیز مهم و ارزشمند هستند. به هر حال بخشی از مردم این سرزمین به حساب میآیند که در این جامعه زندگی میکنند. بنابراین حق دارند تا فیلم مورد علاقهشان را ببینند. پس باید امکانی فراهم شود تا هم فیلم مورد علاقهشان ساخته و هم امکان اطلاع رسانی، نمایش و معرفی درست برای آنها فراهم شود تا در فرصت مناسب بتوانند این آثار را ببینند.
هشدار «سرهنگ ثریا» به خانوادهها
شعبانی در پاسخ به اینکه ساخت فیلمهای روشنگرانه مثل «سرهنگ ثریا» تا چه اندازه ضرورت دارد، بیان کرد: در شرایط فعلی کشورمان گروهها و گروهکهای مختلفی هستند که در تلاش برای یارکشی و جذب افراد به ویژه جوانان هستند. آنها در حال حاضر در تلاشند تا افکار خودشان را به جوانها تحمیل کنند و برای اهدافشان این جوانها را تحت سلطه خودشان بگیرند.وی در پایان تاکید کرد: تماشای فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» کمک میکند تا مخاطبهای فیلم مقداری با ماهیت واقعی این گروهکها آشنایی بیشتری پیدا کنند و متوجه شوند با ورود به این گروهکها وارد چه عرصهای میشوند و احتمال دارد چه پیامدهایی برایشان داشته باشد. با دیدن این فیلم پدر و مادرها نیز متوجه خواهند شد اگر فرزندانشان جذب این گروهکها و ماجراهای بعد از آن شوند احتمال دارد در آینده چه اتفاقاتی پیش روی خودشان و فرزندانشان باشد.ژاله صامتی، وحید آقاپور، حمیدرضا محمدی، دیبا زاهدی، سلیمه رنگزن، شهروز آقایی پور، منیره حسین زاده، رها رهبانی نیا و مجید پتکی بازیگران این فیلم هستند.