جزئیات جدید از صندوق‌های امانات بانک ملی:

ارزش ۲۰۰ میلیارد تومانی محتویات یک صندوق/ ارزش ۲.۵ هزار میلیارد تومانی كل اموال سرقتى!

ارزش ۲۰۰ میلیارد تومانی محتویات یک صندوق/  ارزش ۲.۵ هزار میلیارد تومانی كل اموال سرقتى!
مبلغ ریالی محاسبه شده اشیا سرقت شده از کل موجودی آن شعبه بانک بیشتر بوده و به عنوان مثال، فقط در ۲۰ صندوق بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان ارز نگهداری می‌شده است!

به گزارش نجواخبر، دزدى پر سر و صدا از صندوق امانات یکی از شعب بانک ملی، در نهایت با دستگیری ۱۳ سارق و رابطین و همراهان آن‌ها در ترکیه و ایران (تهران و شمال کشور) پایان یافت؛ سرقتی که جزییات جالب توجهی دارد.

خبری روی خروجی رسانه‌ها رفت که حکایت از دستگیری یک باند سرقت داشت؛ باندی که اخیرا با سرقتی خاص از یکی از شعب بانک ملی در تهران، توجه همگان را به خود جلب کرده بودند، چراکه این سرقت نه از شعبه‌ای معمولی و از گاوصندوق آن و حتی در ساعت کاری بانک، که شبانه و از صندوق‌های امانات بانک صورت گرفته بود.

همین نکات کافی بود تا این سرقت به شدت در کانون توجه افکار عمومی قرار گیرد و اقدامات همه جانبه‌ای برای دستگیری سارقان در دستور کار قرار گیرد که دستمایه خبری شد که امروز مخابره شد و حکایت از عملیات گسترده پلیسی داشت که به دستگیری ۱۳ تن منجر شده است. پرونده‌ای که ابعادش از مرز‌های کشورمان نیز فراتر رفته بود.

این را ظهر دیروز رئیس پلیس پایتخت در نشست ویژه خبری در این خصوص بیان کرد و تاکید کرد که تعدادی از سارقان و عوامل دخیل در این دزدی ظرف مدت ۴۸ ساعت دستگیر شده‌اند و با اطلاعات دریافتی از ایشان، دستگیری سه متهم متواری شده از کشور در دستور کار قرار گرفته که بامداد دیروز در کشور همسایه، ترکیه محقق شده و بعد از انتقال این افراد به تهران، خبر آن رسانه‌ای شده است.

آن گونه که سردار رحیمی تاکید کرده، هیچکدام از کارکنان و عوامل بانک ملی ایران در این سرقت دخیل نبوده‌اند و تنها ۲ تن به دلیل اهمال در رعایت نکات امنیتی احضار و بازداشت شده‌اند تا در این خصوص پاسخ‌گو باشند. پرونده‌ای که حالا ابعادش تکمیل‌تر شده و جز عوامل دخیل در شکل گیری آن، حاوی نکات جالب توجه و تأمل برانگیز دیگر نیز هست.


این را می‌شود از تصاویر اموال کشف شده از سارقان نیز دریافت که نشان می‌دهد عمده محتویات ۱۶۹ صندوق مورد سرقت قرار گرفته، طلا، جواهر، ارز و سکه بوده است، به نحوی که مبلغ ریالی محاسبه شده اشیا سرقت شده از کل موجودی آن شعبه بانک بیشتر بوده و به عنوان مثال، فقط در ۲۰ صندوق بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان ارز نگهداری می‌شده است!


آن گونه که کشفیات نشان می‌دهد، در یکی از صندوق‌ها جواهرات خانوادگی به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان نگهداری می‌شده است، آن هم در شرایطی که ارزش این اموال به اطلاع شعبه نرسیده بود. نکته‌ای تأمل برانگیز که اگر بدانیم مجموع ارزش طلا، جواهر، سکه و ارزی که در صندوق امانات این شعبه بانک نگهداری می‌شده و مورد دستبرد قرار گرفته است، بیش از ۲.۵ هزار میلیارد تومان برآورد شده است، سؤال آفرین خواهد بود.


ناگفته پیداست که به دلیل مشخص نبودن ارزش دارایی‌هایی نگهداری شده در این صندوق ها، امکان حساب کردن روی بیمه نیز وجود نداشته و در نهایت نسخه مرضی الطرفین مالکان این اموال و بانک بعد از سرقت، امضای صلح نامه‌ای میان ایشان و بانک بوده که بر اساس آن بتوانند تا ۵۰ درصد ارزش کالا و اعدادی که به اطلاع بانک نرسیده را با رعایت شروطی دریافت کنند، که از جمله این شروط، نقش مقام قضائی در پرونده خواهد بود.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/191

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.