رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری منطقه ۵ گفت: ملک مورد نظر دارای رای ماده ۱۰۰، بدون پایان کار، عدم توجه به تراکم قانونی و ساخت پارکینگ و واحد مسکونی به متراژ ۱۶ هزار و ۸۵۴ متر مربع است که هیچگونه همکاری به منظور اجرای رای ندارد.
به گزارش نجوا خبر، رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری منطقه ۵ گفت: ملک موصوف به خوشخواب در ناحیه ۶ این منطقه در محله بیمه، از املاک ناایمن و پرخطر شناسایی شده است که با وجود اخطارهای متعدد در زمینههای مختلف اقدامی نکردهاند.
آنطور که همشهری آنلاین نوشته: میثم محمدی، رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری منطقه ۵ درخصوص ساختمان ناایمن و پرخطر خوشخواب در این منطقه گفت: طی حدود یک سال اخیر بارها اخطار ایمنی در بخش های مختلف به این ملک که هم اکنون نیز با بی توجهی بارگذاری جمعیتی نیز پرداخته است، داده شده، اما مالکین و هیئت مدیره همکاری و اهتمام لازم را در این خصوص ندارند. ملک مورد نظر دارای رأی ماده ۱۰۰، بدون پایان کار، عدم توجه به تراکم قانونی و ساخت پارکینگ و واحد مسکونی به متراژ ۱۶ هزار و ۸۵۴ متر مربع است که هیچگونه همکاری به منظور اجرای رأی ندارد.
او با بیان اینکه ملک خوشخواب، اخطارهای متعدد در خصوص عدم رعایت مباحث ۳، ۴، ۱۲ و ۲۰ مقررات ملی ساختمان و پیوست ششم آیین نامه ۲۸۰۰ را دریافت کرده که مالکین تاکنون نسبت به اجرای مقررات ابلاغی نیز کاری نکردهاند، افزود: این ملک همچنین دارای ۲ دستگاه تاورکرین و داربست فلزی در قسمت نما است که به رغم اخطارهای متعدد دیگر، گواهیهای لازم استاندارد تاورکرین و ایمنی داربستها را ارائه نداده است.
محمدی ادامه داد: عدم صدور گواهی استحکام بنا توسط شرکت های مهندسی ناظر بررسی کننده، عدم تکمیل نما، عدم تأییدیه آسانسور، عدم مهاربندی پشت بام، عدم مهاربندی پارکینگ ها، عدم ارائه تأییدیه آتشنشانی و عدم رعایت موارد ایمنی و ضوابط مبحث ۱۲ مقررات ملی ساختمان؛ از جدی ترین مسائل مورد توجه ملک موصوف به خوشخواب است.
رئیس اداره مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شهرداری منطقه ۵ با اشاره به اینکه پرونده تخلفات متعدد ملک جهت اخذ دستور مقامات قضائی در حال تکمیل نهایی است و به زودی به دادستانی به همراه مصوبات کمیته ایمنی، ارسال خواهد شد، اضافه کرد: در این راستا شهرداری منطقه ۵، به مالکین ملک خوشخواب و تعاونی فعال در آنجا، اخطار و تذکر جدی داده که به قید فوریت، مراحل قانونی مقاوم سازی، رعایت مقررات ملی ساختمان و دیگر اقدامات ایمنی را با تأیید آتشنشانی ارائه کند، در غیر این صورت باید عواقب اقدامات سلبی حقوقی را بپذیرد.
او یادآور شد: در این شرایط به نظر میرسد مالکان ملک موسوم به خوشخواب در خواب ایمنی هستند و متصور است که حادثهای برای آنجا رخ نخواهد داد، در حالیکه این روند نشان میدهد که در صورت وقوع یک حریق ساده و یا مشکلات لرزهای احتمالی قابل احساس، حتی احتمال ریزش ساختمان و خسارت فراوان مادی و معنوی و جانی زیاد رخ دهد. برهمین اساس شهرداری منطقه ۵ هشدار میدهد که مالکین باید به فکر جان و مال خود و فرزندانشان باشند و قبل از آنکه دیر شود وارد فرایند ایمن سازی شوند، چرا که شرایط فعلی سکونت ایمن را با اختلال و نگرانی های جدی مواجه نموده است.