یادداشت مدیر روابط عمومی

احداث نیروگاه خورشیدی؛ خط‌شكنی فولاد مباركه در حوزه زیست‌محیطی و مسئولیت اجتماعی

احداث نیروگاه خورشیدی؛ خط‌شكنی فولاد مباركه در حوزه زیست‌محیطی و مسئولیت اجتماعی
نیاز جامعه صنعتی، اقتصادی و اجتماعی امروز برای جهش تولید، تأمین نیازهای اولیه و زیرساخت‌های لازم برای توسعه صنعتی کشور است و انرژی در سال‌های اخیر یکی از عمده‌ترین دغدغه‌های تولیدکنندگان است، دغدغه‌ای که بار مسئولیت بنگاه‌های بزرگ صنعتی را مضاعف کرده و آن‌ها چاره‌ای جز خودتأمینی و سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی برای تأمین نیازهای خود در درجه اول و در وهله بعد، عمل به مسئولیت‌های اجتماعی با هدف کاهش دغدغه‌های جامعه ندارند و شرکت فولاد مبارکه در این حوزه طلایه‌دار و خط‌شکن تأمین پایدار انرژی است.

به گزارش نجواخبر، ناترازی انرژی چالشی اساسی برای تولیدکنندگان و صنعتگران در ماه‌ها و سال‌های اخیر بوده و خاموشی کارخانه‌های صنعتی در تابستان به دلیل کمبود برق و تعطیلی واحدهای تولیدی در زمستان به دلیل فقدان گاز، بحرانی مخرب برای تولید و صنعت و اقتصاد و اشتغال و سودآوری واحدهای صنعتی به وجود آورده است.

مسئله‌ای که تکلیف اصلی رفع آن بر عهده دولت و وزارت نیروست، اما محدودیت‌های اقتصادی دولت و افزایش چشم‌گیر مصرف برق و گاز در مصارف خانگی، نشان داد که دولت به‌تنهایی توان حل این بحران ملی را ندارد و لازم است ضمن اصلاح الگوی مصرف و بهره‌وری در این حوزه، سرمایه‌گذاری‌های زیادی برای تأمین برق و گاز موردنیاز انجام شود، از همین رو بنگاه‌های بزرگ صنعتی کشور به‌منظور یاری دولت در این حوزه و همچنین تأمین نیازهای خود وارد این عرصه شدند. در همین راستا فولاد مبارکه نیز با سرمایه‌گذاری‌های گسترده، الگوی نوینی از حمایتگری از توسعه و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود را به ثبت رساند.

در نخستین مرحله، فاز اول نیروگاه 914 مگاواتی سیکل ترکیبی در سال گذشته به بهره‌برداری رسید و در مرحله بعد، احداث بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور در منطقه کوهپایه اصفهان و در مساحتی به وسعت 1200 هکتار و بااعتبار 20 هزار میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفت و در طی این پروژه یک‌میلیون پنل خورشیدی برای تولید 600 مگاوات برق نصب می‌شود.

مگاپروژه استراتژیک نیروگاه خورشیدی آفتاب شرق، بزرگ‌ترین پروژه زیست‌محیطی برای تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر در کشور و بیستمین نیروگاه بزرگ خورشیدی در جهان است. فولاد مبارکه با سرمایه‌گذاری 20 همتی در مسیر تولید فولاد سبز گام برمی‌دارد و در ادامه، هدف از این سرمایه‌گذاری علاوه بر خودتأمینی در انرژی برق، توجه به مسئولیت‌های اجتماعی و زیست‌محیطی و کاهش آلاینده‌های مختلف در منطقه است.

فولاد مبارکه به دنبال زنجیره سبز فولاد است و در راهبردهای خود توسعه پایدار و تبدیل‌شدن به الگوی صنعت پاک را در نظر دارد. بدون تردید حرکت به‌سوی آینده‌ای پایدار تنها در سایه بهره‌گیری از قدرت فناوری و نوآوری در تولید و تأمین انرژی‌های تجدیدپذیر است و خوشبختانه این مسیر به همت و تلاش و برنامه‌ریزی این شرکت در کشور آغازشده و اجرا و تداوم آن بازتابی از دغدغه‌مندی نسبت به مسائل زیست‌محیطی و سلامت جامعه است.

سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در حوزه انرژی‌های تجدید پذیر و نیروگاه خورشیدی، نشانه‌ای از وسعت دید و درک عمیق فولاد مبارکه از نیازها و مقتضیات توسعه صنعتی ایران و اهمیت قائل شدن به دغدغه‌های زیست محیطی و مسئولیت‌های اجتماعی با بهره گیری از دانش و تکنولوژی و حرکتی برای نسل‌های آینده و خلق آینده‌ای بهتر برای ایران اسلامی است که علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی برای مناطق کویری، الگویی مطلوب از شرکتی متعهد به محیط زیست را به نمایش می‌گذارد.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/310152

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب