سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از ابتدای پاییز امسال تا کنون، ۶۶۳ نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شدهاند که این رقم نسبت به سال گذشته،۲۰ درصد افزایش یافته است.
به گزارش نجوا خبر، سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از ابتدای پاییز امسال تا کنون، ۶۶۳ نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شدهاند که این رقم نسبت به سال گذشته،۲۰ درصد افزایش یافته است.
با شروع فصل سرما و استفاده مردم از انواع بخاریها، هر سال شاهد وقوع نشت گاز و در پی آن گازگرفتگی و مسمومیت برخی هموطنان در این رابطه هستیم.
بابک یکتاپرست سخنگوی سازمان اورژانس کشور در این مورد گفت: از ابتدای پاییز امسال تا کنون، ۶۶۳ نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدهاند که این رقم نسبت به سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: همچنین در این بازه زمانی، ۲۲ نفر بر اثر این مسمومیت جان خود را از دست دادهاند. در حالیکه سال گذشته ۷هزار و۹۰۰ نفر در پس گازگرفتگی مسموم شدند و ۳۶۰ نفر نیز جان خود را از دست دادند.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: ۸۶ درصد از این مسمومیتها در منازل مسکونی رخ داد و عمده علت این اتفاق، نشت گاز از بخاریها و آبگرمکنها بوده است.
۶ نکته مهم درباره راهاندازی وسایل گرمایشی
سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران به نکات مهم راهاندازی وسایل گرمایشی اشاره کرد و گفت: برای اینکه مطمئن شویم وسیله گرمایشی و شعله دار منزل ما عملکرد صحیحی دارد و آلایندهها را دائما به بیرون از خانه انتقال میدهد؛ باید چند نکته را بررسی کرد.
وی افزود: اولین نکته داغ بودن همیشگی دودکش است. دومین نکته این است که لولههای دودکش حتما باید از جنس گالوانیزه باشند.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران درباره سومین نکته ادامه داد: نصب دودکشها باید به صورت ۹۰ درجه باشد و نباید هیچ زاویه و انحراف دیگری داشته باشد وگرنه آلایندهها راحت خارج نمیشوند.
ملکی گفت: راههای دودکش نیز باید بررسی شوند که راه آن باز باشد؛ برای این کار میتوان یک شعله کوچ را در مسیر قرار داد و مشاهده کرد که شعله به سمت دودکش منحرف میشود؛ پس مسیر باز است و گرفتگی وجود ندارد.
وی افزود: انتهای دودکشها نیز در پشت بام باید حداقل یک متر از زمین فاصله داشته باشد و روی آن کلاهک اچ مانند قرار داده شود.