انتخاب و معرفی فولاد مباركه به‌عنوان «كارفرمای برتر در تعامل با دانشگاه صنعتی اصفهان»

انتخاب و معرفی فولاد مباركه به‌عنوان «كارفرمای برتر در تعامل با دانشگاه صنعتی اصفهان»
در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه صنعتی اصفهان از شرکت فولاد مبارکه به‌عنوان کارفرمای برتر در تعامل با این دانشگاه در سال ۱۴۰۳ با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.

به گزارش نجواخبر، آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و جمعی از اعضای هیئت‌علمی، مدیران و دانشجویان این دانشگاه روز سه‌شنبه ۱۱ دی در تالار شهید فتوحی برگزار شد و طی آن شهرام عباسی، مدیر تحقیق و توسعه فولاد مبارکه به نمایندگی از شرکت فولاد مبارکه این تندیس را دریافت کرد.

مدیر تحقیق و توسعه فولاد مبارکه مطرح کرد:

تعاملات گسترده و استراتژیک فولاد مبارکه با دانشگاه صنعتی و انجام صدها پروژه تحقیقاتی تقاضامحور

در پی کسب این موفقیت، مدیر تحقیق و توسعه فولاد مبارکه در گفت‌وگو با ایراسین گفت: با توجه به اینکه فولاد مبارکه در استان اصفهان واقع شده و دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از دانشگاه‌های تراز اول کشور است، تعاملات استراتژیک بسیاری بین این دو مجموعه شکل گرفته و تاکنون صدها پروژه تحقیقاتی تقاضامحور با همکاری یکدیگر انجام شده است.

شهرام عباسی اظهار کرد: تعاملات فولاد مبارکه با دانشگاه‌های کشور به زمان تأسیس فولاد مبارکه برمی‌گردد و این شرکت از بدو تأسیس، ارتباطات گسترده‌ای با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی داشته و حتی در ایجاد زیرساخت‌های تحقیقاتی و پژوهشی کشور نقش مؤثری داشته است.

عباسی با اشاره به برنامه‌های آتی فولاد مبارکه در این حوزه گفت: در توسعه تعاملات خود با دانشگاه‌ها، به‌ویژه دانشگاه صنعتی اصفهان، برنامه‌ای طراحی کرده‌ایم تا سطح فعالیت خود را با دانشگاه‌ها ارتقا دهیم.

مدیر تحقیق و توسعه فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: در یکی‌دو سال اخیر فعالیت‌های ویژه‌ای ازجمله ایجاد و تأسیس مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان، حمایت از چند صد دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه برای انجام پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و توانمندسازی و منتورینگ دانشجویان تحصیلات تکمیلی صورت گرفته است.

وی کمک به توسعه زیرساخت‌های پژوهش و فناوری استان مانند راه‌اندازی آزمایشگاه صنعت ۴.۰ و همچنین تأسیس پژوهشکده فولاد با مشارکت فولاد مبارکه را از دیگر اقدامات انجام‌شده برشمرد و گفت: این مجموعه صنعتی توانسته تعاملات دانشگاه را با فولاد مبارکه توسعه دهد و فعالیت‌های دانشگاه را بر حوزه صنعت فولاد متمرکز کند.

عباسی یادآور شد: رشد و توسعه تعاملات ما از نظر حجم قراردادها و تنوع آن‌ها قابل‌توجه بوده و فولاد مبارکه پیمانکار و شریک استراتژیک برتر دانشگاه صنعتی اصفهان است که نشان می‌دهد تعاملات بسیار گسترده‌ای بین این دو شکل گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان:

فولاد مبارکه شریک استراتژیک دانشگاه صنعتی اصفهان است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان هم در این آیین گفت: فولاد مبارکه اولین شریک استراتژیک ما بوده و بخش نوآوری آن یعنی MSTID Fund را در دانشگاه گسترش دادیم و در سال جاری میزان حمایت مالی آن‌ها از پایان‌نامه‌ها افزایش یافته است.

حمیدرضا صفوی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه اظهار کرد: ساختار دانشگاه تک‌محوری نیست و هرکدام از وجوه آن اگر فعالیتی داشته باشند، بر دیگر ابعاد دانشگاه تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: در حوزه پژوهش و فناوری در سال جاری در بخش ارتباط با صنعت قراردادهایی ثبت شده که میزان آن‌ها بیش از یک همت است و دانشگاه صنعتی اصفهان به دلیل حجم قراردادها در بین دانشگاه‌ها مورد تقدیر قرار گرفته است.

صفوی تصریح کرد: این دانشگاه در بخش ارتباط با صنعت امتیاز ۹۹ از ۱۰۰ را در حوزه ارتباط با صنعت کسب کرده و در بخش آزمایشگاه صنعتی حدود ۵۷ میلیارد تومان اعتبار جذب شده و بر اساس اولویت و نیاز دانشکده‌ها فعالیت‌ها و اعتبارات تقسیم می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: این دانشگاه رتبه برتر ارتباط با صنعت را برای بار دوم کسب کرده و نه‌تنها توانسته کارفرمایان گذشته را حفظ کند، بلکه مشتریان جدیدی نیز کسب کرده است. این امر نشان می‌دهد که دانشگاه اعتماد صنایع ایجاد کرده و مسائل آن‌ها را حل کرده است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان:

توجه به مسئله محوری در دستور کار قرار گرفته است

سید علی میرمحمدی میبدی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر اظهار کرد: دانشگاه صنعتی در رتبه‌های برتر پژوهش و فناوری قرار دارد و امروز تعداد زیادی از تفاهم‌نامه‌های امضاشده عملیاتی شده و در حد کاغذ باقی نمانده است.

وی ادامه داد: اکنون درآمد دانشگاه برای فعالیت‌های پژوهشی افزایش یافته تا بتوانیم اهداف پژوهشی را دنبال کنیم. هرچند که آن‌گونه که شایسته نخبگان و جامعه نخبگانی کشور است نتوانستیم شرایط و محیط زندگی آکادمیک آن‌ها را فراهم کنیم و از این بابت عذرخواهی می‌کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان خاطرنشان کرد: توجه به مسئله محوری در دستور کار قرار گرفته است و می‌طلبد که به درخواست‌های استاندار اصفهان مبنی بر همکاری و فعالیت در حوزه گردشگری و هوش مصنوعی پاسخ داد.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/331548

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.