در سینمای ایران به فیلم‌های زنان بیشتر نیاز داریم

در سینمای ایران  به فیلم‌های زنان بیشتر نیاز داریم
علی اوجی معتقد است که همواره در سینمای ایران درباره مسائل و دغدغه‌های زنان فیلم‌های بسیاری ساخته شده و امروز لازم است که درباره این موضوع فیلم‌های بیشتری هم ساخته شود.

به گزارش نجواخبر، علی اوجی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «شوهر ستاره» که امسال در بخش اصلی چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره پرداختن به مسائل و معضلات زنان در سینما اظهار کرد: به نظر من زمان این گذشته که ما بخواهیم خودمان را در سینما محدود کنیم و برخی از حرف‌های مهم و اساسی که لازم است در فیلم‌هایمان زده شوند را نادیده بگیریم و اصلاً به سراغشان نرویم. من فکر می‌کنم ما در «شوهر ستاره» ریسک چندانی نکردیم و مسئله‌ای را مطرح کرده‌ایم که هر کس فیلم را ببیند متوجه نگاه انسانی فیلم‌ساز می‌شود.

اوجی تأکید کرد: ابراهیم ایرج‌زاد به نظر من فیلم‌ساز دغدغه‌مندی است که واقعاً به سوژه و موضوع فیلمش باور دارد و به همین دلیل به سراغ آن رفته است. اساساً رفتن به سراغ معضلات و مسائل زنان در سینمای ما همواره مطرح بوده و همچنان مطرح است و فیلم‌های بسیاری در اینباره ساخته شده است، نمی‌توان گفت که هر کس به سراغ این موضوع می‌رود، ریسک می‌کند. من هم پارسال فیلم «تابستان همان سال» را به عنوان تهیه‌کننده در جشنواره داشتم که به نظرم یک فیلم کاملاً زنانه بود. به نظر من ما باید درباره مسائل زنان بیشتر صحبت کنیم تا به درک بهتری از این مسائل برسیم چراکه زنان ایران لایق بهترین اتفاقات هستند.

این تهیه‌کننده درباره اکران فیلم‌های اجتماعی در سینمای ایران گفت: اکران فیلم‌های اجتماعی امروز کار سختی است و ما تمام تلاشمان را به کار می‌بریم تا این فیلم‌ها را در نحوه عرضه و تبلیغات به جایی برسانیم که مخاطب ایرانی این فیلم‌ها را هم ببیند. با توجه به سوژه زنانه فیلم «شوهر ستاره» من فکر می‌کنم که اگر تبلیغات و شرایط مناسبی فراهم شود این فیلم می‌تواند مخاطبان گسترده‌ای داشته باشد. درباره زمان اکران فیلم بحث‌هایی کردیم اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم و مشخص نیست که «شوهر ستاره» دقیقاً در چه زمانی اکران خواهد شد.

وی با انتقاد از شرایط اکران فیلم‌های اجتماعی، تصریح کرد: به نظر من در اکران فیلم‌های اجتماعی و ملودرام باید بازنگری صورت بگیرد؛ به این معنا که برنامه‌ریزی اکران کمی دچار اشکال است و با توجه به وضعیت فیلم‌های غیرکمدی در سینما لازم است که با دقت بیشتر در برنامه‌ریزی‌ها کاری کنیم که مخاطب به این سینمای ارزشمند برگردد. ما در همین سال‌های نه چندان دور فیلم‌های اجتماعی موفقی در سینما داشتیم و بازگشت مخاطب به این سینما کاری غیر ممکن نیست هر چند که من باید تأکید کنم که با فروش فیلم‌های کمدی مخالف نیستم و معتقدم که وجود این فیلم‌ها هم لازم است ولی نادیده گرفته شدن فیلم‌های غیر کمدی اتفاق تلخی است که ما را مجبور می‌کند که تمهیدی در جهت دیده شدن بیشتر این فیلم‌ها داشته باشیم.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/332195

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.