برگزاری بازی سپاهان_پرسپولیس بدون حضور بانوان

برگزاری بازی سپاهان_پرسپولیس بدون حضور بانوان
دیدار عصر امروز سپاهان و پرسپولیس در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی فوتبال باشگاه‌های کشور، بدون حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود.

به گزارش نجواخبر، تیم فوتبال سپاهان و پرسپولیس عصر امروز (چهارشنبه) و از ساعت ۱۵:۳۰ در چارچوب مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی در ورزشگاه نقش جهان به مصاف هم می‌روند.

در این راستا، جلسه هماهنگی مسابقه دو تیم سپاهان اصفهان _پرسپولیس به پایان رسید و در این جلسه مصوب شد بلیت فروشی فقط از طریق سامانه بلیت فروشی انجام شود. هیچ بلیتی در ورزشگاه فروخته نخواهد شد.

ظرفیت ورزشگاه طبق مقررات آیین‌نامه برگزاری مسابقات ۹۰ درصد در اختیار تماشاگران میزبان و ۱۰ درصد در اختیار تماشاگران میهمان خواهد بود.

با توجه به اینکه زیر ساخت‌های مورد نظر برای حضور بانوان تماشاگر هر دو تیم در ورزشگاه وجود ندارد و ورودی مجزایی برای آنها تعبیه نشده بنابراین مسابقه برخلاف دیدار گذشته دو تیم که فقط با حضور بانوان برگزار شد، استثنا بدون حضور بانوان تماشاگر برگزار می‌شود.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/332316

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب