هیچ وقت شروع کننده درگیری نبودیم اما کسی شروع کند سیلی سختی خواهد خورد/جمهوری اسلامی نایب نیاز ندارد

هیچ وقت شروع کننده درگیری نبودیم اما کسی شروع کند سیلی سختی خواهد خورد/جمهوری اسلامی نایب نیاز ندارد
رهبر انقلاب فرمودند: در همۀ سال‌ها ایرانیان در عید نوروز هم نگاهشان نگاه معنوی و همراه با توسل و توجه به حضرت احدیت بوده است. برای همین همیشه سال تحویل را با دعا آغاز می‌کنیم.

به گزارش نجواخبر، مراسم دیدار اقشار مختلف مردم تهران و جمعی از مسئولین با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی که در سال های گذشته در حرم مطهر حضرت ثامن‌الحجج علی‌ ابن موسی‌ الرضا( ع) برگزار می‌شد، امسال با توجه به تقارن آغاز سال ۱۴۰۴ هجری شمسی با شبهای قدر و ماه مبارک رمضان در حسینیه امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.

رهبر انقلاب در این دیدار فرمودند: خدا را باید سپاس‌گزار بود که با وجود تبلیغات سمی و زهرآگین دشمنان، تلاش‌های همه‌جانبۀ دشمن برای دورکردن ملت ما از معنویت ناکام مانده است.

ایشان گفتند: مسال نوروز و آغاز سال به‌خاطر تقارن با ایام متبرک حال‌وهوای معنوی بیشتری پیدا کرده است.

اهم بیانات معظم له را در ادامه به نقل از فارس و مهر و خبرگزاری‌ها بخوانید؛

* در همۀ سال‌ها ایرانیان در عید نوروز هم نگاهشان نگاه معنوی و همراه با توسل و توجه به حضرت احدیت بوده است. برای همین همیشه سال تحویل را با دعا آغاز می‌کنیم.

* امسال دیدید در لحظۀ تحویل سال جمعیت عظیمی که در مشهد اجتماع کرده بودند یا شب قبلش مردم تهران بهشت زهرا را از جمعیت انباشتند. این معنی‌اش این است که مردم عزیز ما عید نوروز را هم عید معنوی به حساب می‌آورند.

* توصیه می‌کنم فعالان عرصه فرهنگی امسال به مطالعه و آموزش نهج‌البلاغه توجه ویژه داشته باشند.

* در این شب‌ها فرصت دعا و تضرع را از دست ندهید.

* جوان‌ها می‌توانید با یک توجه با یک دعا با یک اخلاص سرنوشت زندگی خودتان بلکه سرنوشت زندگی یک ملت را تغییر بدهید.

* خداوند می‌فرماید من نزدیکم، دعای شما از سوی خداوند متعال شنیده می‌شود و پاسخ داده می‌شود در صورتیکه موانعی خودمان ایجاد نکنیم. این دعا وسیله موفقیت است نه فقط برای برزخ و قیامت، حتی برای دنیایتان، برای زندگی شخصی‌تان، حتی در مبارزات بزرگ، در کارهای عظیم، دعا کارساز و سبب است و این وسیله را خدا در اختیار ما قرار داده است مثل توسل به ائمه علیهم السلام. ائمه مظهر قدرت و علم الهی هستند. از آنها می‌خواهیم کمکی که آنها می‌کنند کمکی است که خداوند به ما می‌کند.

* خدمتی که خدای متعال محول کرده است به بندگان صالحش، توسل به اولیا و تزرع عندالله است. این را باید قدر دانست. پیغمبران خدا در مشکلات بزرگ متوسل می‌شدند و دعا می‌کردند.
* در قرآن آمده حضرت موسی در مبارزه‌اش با فرعون دعا می‌کند و از خدا کمک می‌خواهد. خدا هم در جواب می‌گوید دعا کردید و این را خواستید و خواستۀ شما برآورده شد، محکم بایستید.

* موسی (ع) به این توصیۀ الهی عمل کرد و در مبارزۀ خون با شمشیر خون را بر شمشیر پیروز کرد. مبارزۀ ملت ایران هم همین‌طور بود و همین‌جور خواهد بود.

* البته جبهۀ حق در این مبارزات هزینه هم می‌دهد. به حوادث سال ۱۴۰۳ با این چشم نگاه کنید. در مبارزۀ حق و باطل پیروزی با حق است اما جبهۀ حق هزینه می‌دهد.
* سال گذشته شخصیت‌های بزرگی از دست ما رفتند و مصیبت بود برای ما اما شک نکنید سرانجام ایستادگی‌ها شکست رژیم خبیث فاسد فاسق صهیونیستی است.

* در این حوادث ۱۴۰۳ قدرت معنوی ملت ایران آشکار شد_در نماز جمعه تاریخی نصر دنیا متعجب شد.

* در سال گذشته مردم در میدان کار و پیشرفت کم نگذاشتند.

* راهپیمایی ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۳، یکی از آن راهپیمایی‌های تاریخی بود.

* ملت‌ها در مقابل حادثه‌ای مثل شهادت رئیس‌جمهورشان و جمعی از دولتمردان کمرشان خم می‌شود؛ ملت ایران بازخورد این حادثه را در بدرقه عظیم حماسی نشان داد.
* {با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی}: نکته اول و مهم این است که آمریکایی‌ها بدانند، در مواجه با ایران هرگز با تهدید به جایی نخواهد رسید.


* آنها و غیرآن‌ها بدانند که اگر خباثتی علیه مردم ایران انجام بدهند، سیلی سختی خواهند خورد.


* یک اشتباه بزرگی را سیاست مداران آمریکایی و اروپایی می‌کنند، اسم مراکز مقاومتی در منطقه را نیروهای نیابتی ایران می‌گذارند. نیروی نیابتی یعنی چه؟ به آنان توهین می‌کنند. جمهوری اسلامی نایب نیاز ندارد.

* شک نکنید سرانجام این ایستادگی‌ها شکست دشمن و رژیم صهیونیستی است

* در سال گذشته مردم در میدان کار و پیشرفت کم نگذاشتند.

* تولید یکی از کلیدهای اصلی اصلاح معیشت است.

* مردم و دولت تا جایی که می‌توانند کمک کنند به تحقق شعار سرمایه‌گذاری برای تولید و هر کدام به وظایف خود عمل کنند.

* مهم‌ترین مقدمه تولید افزایش سرمایه‌گذاری است.

* امنیت سرمایه‌گذاری باید تأمین شود فرایند سرمایه‌گذاری باید کوتاه شود.

* رهبری در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی دخالت نمی‌کند. مسئولین دولتی بدانند چه وظایفی برعهده آنهاست.

* ملت یمن انگیزه دارد مراکز مقاومت در کشورهای منطقه انگیزه دارند.


*امروز خباثت های رژیم بی رحم صهیونیستی دل بسیاری از ملت های غیرمسلمان را به درد آورده است.

*ما هیچ وقت شروع کننده درگیری نبودیم اما اگر چناچه کسی خباثت کند و شروع کند بداند که سیلی‌های سختی خواهد خورد.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/333105

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب