دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور تغذیه ای مبنی بر مضر بودن زرده تخم مرغ در دوران کهنسالی، عنوان کرد که زرده تخم مرغ برای سلامت افراد مسن لازم و مفید است.
به گزارش نجوا خبر، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟، مطرح کرد: سفیده تخم مرغ به دلیل ارزش بالایی پروتئینی در سنین سالمندی حتما توصیه به مصرف میشود. اما از زرده تخم مرغ نباید غافل شد، زیرا زرده یکی از غنیترین منابع کولین است که در سلامت مغز و پاسخ های مناسب بین نورون های مغزی (به واسطه نوروترانسمیتر استیل کولین) تأثیر داشته و در کنترل و یا به تعویق انداختن بیماری های نورولوژیک و خلق رفتاری (مانند افسردگی) شایع در این سن میتواند موثر واقع شود.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، از سوی دیگر، زرده منبع غنی از لوتئین و گزانتین است که میتواند در سلامت بینایی تأثیرگذار باشد. همچنین، مقدار قابل توجهی از ویتأمین های محلول در چربی مانند ویتأمین D (معمولا منبع غذایی کافی از آن در غذاها وجود ندارد) در زرده وجود دارد. در نتیجه روزانه یک عدد تخم مرغ کامل برای افراد در سنین کهنسالی توصیه میشود.