پیشکسوت استقلال، با انتقاد از وضعیت نابسامان این باشگاه، بازگشت ساپینتو را حرکتی از سر ناچاری دانست و روند کند نقلوانتقالات را نگرانکننده توصیف کرد. او تأکید دارد اگر مدیران فعلی به همین شکل پیش بروند، استقلال فصل سختی را تجربه خواهد کرد.
صادق ورمزیار، پیشکسوت باشگاه استقلال در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزشی نجوا در خصوص عملکرد استقلال در نقل و انتقالات گفت: فکر میکردیم با حضور نظریجویباری و تاجرنیا، امسال شرایط بهتری خواهیم داشت اما نه خرید خوبی انجام شده، نه تمدیدها قطعی شده و نه حتی سرمربی تیم به ایران آمده است. عملکرد باشگاه در بازار شبیه حرکت لاکپشت است و این وضعیت اصلاً برای تیمی مثل استقلال قابل قبول نیست.
او درباره بازگشت ساپینتو گفت: در شرایط فعلی، کمتر مربی خارجی به ایران میآید. ساپینتو فوتبال ما را میشناسد، اما او قبلتر هم مشکلاتی برای استقلال به وجود آورده بود. امیدوارم بتواند تیم را جمع کند، ولی واقعیت این است که زمان زیادی را از دست دادهایم.
پیشکسوت استقلال درباره رفتن مجتبی جباری گفت: ماندن جباری شاید به ضررش میبود. ممکن بود سرنوشتی مثل فکری، نکونام و منصوریان پیدا کند. او اگر چند سال بعد با تجربه بیشتر برگردد، سود بیشتری برای باشگاه خواهد داشت.
ورمزیار با اشاره به شرایط فعلی تیم گفت: سوپرجام نزدیک است ولی شرایط استقلال نگرانکننده است. بازیکنان خارجی در دسترس نیستند، چند مهره کلیدی مثل رضاوند جدا شدهاند، تمرینات هنوز شکل نگرفته و سرمربی تیم هم نیامده. با این وضعیت مقابل تراکتور کار سختی داریم.
او در پایان با لحنی هشدارآمیز خطاب به مدیران گفت: آقای جویباری! زمان کمی تا شروع فصل باقی مانده. با این فرمان که پیش میروید، نهتنها محبوبیتتان را از دست میدهید، بلکه ما هم ناچار میشویم صریحتر و متفاوتتر صحبت کنیم. لطفاً تعارف را کنار بگذارید و سریعتر اقدام کنید.