تاج: بازیکنان خارجی دارای قرارداد باید به ایران بیایند

تاج: بازیکنان خارجی دارای قرارداد باید به ایران بیایند
رئیس فدراسیون فوتبال تأکید کرد بازیکنان و مربیان خارجی‌ای که با باشگاه‌های ایرانی قرارداد دارند، باید طبق تعهدات خود به کشور بازگردند و در تمرینات شرکت کنند

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی نجوا خبر؛ مهدی تاج در حاشیه مراسم عزاداری وزارت ورزش برای ایام محرم و شهدای ورزشکار، درباره آخرین وضعیت برگزاری لیگ برتر و میزبانی تیم‌های تهرانی اظهار داشت: جلسه‌ای با حضور مسئولان فدراسیون و مدیران عامل استقلال، پرسپولیس و پیکان در سازمان لیگ برگزار شد. طبق تصمیمات اتخاذ شده، رقابت‌های لیگ به‌صورت فشرده برگزار خواهد شد و بازی‌ها احتمالاً هر چهار تا پنج روز یک‌بار انجام می‌شوند؛ در برخی موارد نیز ممکن است برخی دیدارها سه روز یک‌بار برگزار شود.

او افزود: هدف سازمان لیگ، نزدیک کردن فاصله بازی‌ها به استانداردهای جهانی است. همچنین مقرر شده برای هر بازی، یک مدیر رسانه‌ای اختصاص یابد و نشست‌های خبری پیش از مسابقه بیشتر از ۱۵ دقیقه طول نکشد، چرا که در مواردی دیده شده این نشست‌ها بیش از حد متعارف زمان برده‌اند.

تاج درباره شرایط کشور و امکان سفر تیم‌ها گفت: فعلاً مشکل جدی برای رفت‌وآمد وجود ندارد و شرکت‌های هواپیمایی نیز فعال هستند، بنابراین برنامه مسابقات بدون وقفه ادامه پیدا خواهد کرد.

رئیس فدراسیون در پاسخ به پرسشی درباره بازگشت بازیکنان و مربیان خارجی، با تأکید بر مسئولیت باشگاه‌ها بیان کرد: بازی‌ها طبق برنامه برگزار می‌شود و کسانی که قرارداد دارند، موظف‌اند به ایران برگردند. البته با توجه به شرایط خاص فعلی، پیگیری اجرای این تعهدات بر عهده باشگاه‌هاست.

در پاسخ به گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال بخشش محرومیت ساپینتو به‌دلیل اعلام آمادگی برای بازگشت به ایران، تاج تصریح کرد: این مسئله در حوزه اختیارات کمیته استیناف است و تصمیم‌گیری نهایی با آن نهاد خواهد بود.

وی همچنین از توافق برای حضور تیم ملی در تورنمنت چهارجانبه ساحل عاج خبر داد و گفت: در جلسه‌ای با امیر قلعه‌نویی و سایر عوامل تیم ملی، درباره تقویم بازی‌های تدارکاتی تصمیم‌گیری شد. حضور در رقابت‌های کافا قطعی است و احتمال دارد بازی دوستانه‌ای هم در روسیه برگزار کنیم. همچنین تلاش می‌شود یکی از فیفا دی‌های باقی‌مانده نیز با بازی مناسب پر شود.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/365006

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب