کمبود نیرو در سازمان محیط زیست/ آب کم داریم

کمبود نیرو در سازمان محیط زیست/ آب کم داریم
معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: این سازمان با کمبود نیروی انسانی در حوزه محیط‌بانی، حوزه کارشناسی و نظارت و پایش مواجه است.

به گزارش نجواخبر، امید حاجتی با اشاره به اینکه هم‌اکنون حدود ۵۱ درصد از پست‌های مصوب سازمان حفاظت محیط زیست خالی و بلاتصدی است، اظهار کرد: با کمک و همراهی دولت برای تدوین سند نیروی انسانی و اخذ مجوزهای لازم برای بکارگیری و استخدام نیروهای جدید تلاش می‌شود.

وی ادامه داد: با احتساب افراد بازنشسته پیش‌بینی می‌شود تا سه سال آینده ۵۱ درصد پست‌های خالی و بلاتصدی در این سازمان با بکارگیری و استخدام افراد جدید به ۳۵ درصد کاهش یابد.

حاجتی با بیان اینکه در صورت تحقق این امر باز هم مشکل کمبود محیط‌بان و نیروی انسانی در سازمان حفاظت محیط زیست حل نخواهد شد، تصریح کرد: کمبود نیروی انسانی را قرار است با خرید و تأمین فناوری‌های نوین و به روز و استفاده از این تجهیزات در پایش و نظارت به طریقی حل کنیم و امسال نیز از این فناوری در پارک ملی گلستان به صورت پایلوت استفاده خواهد شد.

سازمان حفاظت محیط زیست کمبود نیرو دارد

کمبود منابع آبی و آلودگی هوا دو دغدغه مهم در کشور است

معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست یکی از چالش‌های محیط زیست کشور را کمبود منابع آب در سایه عدم توجه به برنامه‌ریزی آمایش سرزمین دانست و گفت: برخی از فعالیت‌ها در بالا دست و یا مناطق کم‌آب کشور انجام و سرمایه‌گذاری‌هایی شده که امروز به شکل چالش نمود یافته است.

وی افزود: یکی دیگر از چالش‌ها هم در حوزه آلودگی هوا به علت استفاده از سوخت‌های نامناسب و غیراستاندارد است، در سال‌های گذشته برنامه‌ریزی مناسبی برای استفاده از انرژی سبز انجام نشده و سازمان محیط زیست نمی‌تواند با واحدهای آلاینده به صورت سریع و قاطع برخورد کند.

حاجتی با اشاره به نیاز مردم و کشور به انرژی از جمله برق اظهار کرد: با اینکه تولید انرژی با سوخت نامناسب از دهه‌های گذشته باعث انباشت مشکلات در حوزه محیط زیست شده اما با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تلاش می‌شود به سرعت به سوی تولید انرژی پاک حرکت کرده و گام‌های موثری برای بهبود وضعیت فعلی برداریم.

در جریان سفر معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست به اردبیل با تجلیل از خدمات حسن قاسم‌پور، کیومرث سفیدی به عنوان سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل معرفی شد.

استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار جمعیت و با ۱۲ شهرستان در شمال‌غربی ایران و همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، زنجان، گیلان و کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد.

از مجموع مساحت استان اردبیل حدود ۱۱ درصد آن جزو مناطق حفاظت شده و تحت مدیریت اداره کل محیط زیست استان است.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/376134

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب