محمد نوری: استقلال زیر فشار حاشیه و بی‌عدالتی است

محمد نوری: استقلال زیر فشار حاشیه و بی‌عدالتی است
پیشکسوت آبی‌پوشان می‌گوید از همان آغاز لیگ، حاشیه‌ها علیه استقلال شکل گرفته و داوری‌ها و جنجال‌های بیرونی مانع آرامش تیم شده است.

محمد نوری، پیشکسوت استقلال در گفت‌وگو با گروه ورزشی نجوا خبر درباره وضعیت این تیم اظهار داشت: از شروع فصل شاهد بودیم که اتفاقات عجیب و ناعادلانه‌ای استقلال را تحت تأثیر قرار داده است. حاشیه‌سازی‌ها چه درون زمین و چه بیرون آن ادامه دارد و به وضوح دیده می‌شود که برخی نمی‌خواهند استقلال در مسیر طبیعی خودش حرکت کند.

وی افزود: جو ورزشگاه خوزستان هرگز علیه استقلال نبوده، اما کادر فنی تیم حریف با صحبت‌های بی‌اساس درباره مدیریت باشگاه، فضای بازی را متشنج کردند. این مسائل تمرکز بازیکنان را از بین می‌برد. با این حال باید زمان داد تا بازیکنان جدید هماهنگ شوند و مطمئنم استقلال روزهای بهتری پیش‌رو خواهد داشت.

او درباره تصمیمات ساپینتو در ترکیب تیم گفت: بازیکنانی مثل منیر الحدادی تازه به تیم اضافه شده‌اند و طبیعی است در شروع کار به ترکیب اصلی نرسند. نگاه کادر فنی بیشتر به بازی حساس مقابل الوصل بود و انتظار داریم استقلال در آن دیدار با تمام توان حاضر شود.

نوری در واکنش به شایعه محرومیت رامین رضاییان تصریح کرد: فضای آن مسابقه از قبل برای عصبی کردن استقلال طراحی شده بود. اگر کمیته انضباطی بخواهد محرومیتی سنگین برای رضاییان در نظر بگیرد، این عین بی‌عدالتی است. چنین برخوردهایی استقلال را هدف گرفته است.

پیشکسوت استقلال همچنین به عملکرد خارجی‌ها اشاره کرد و گفت: یاسر آسانی پتانسیل تبدیل شدن به بهترین خرید خارجی را دارد. سایر بازیکنان خارجی هم اگر فرصت و زمان کافی داشته باشند، می‌توانند به تیم اضافه کنند. استقلال امسال ترکیب کاملی دارد و فقط به هماهنگی نیاز است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: الوصل حریف قدرتمندی است اما استقلال با دو ستاره روی پیراهنش همیشه نام بزرگی در آسیاست. من معتقدم النصر اصلی‌ترین رقیب ما خواهد بود و استقلال می‌تواند مدعی جدی در این رقابت‌ها باشد.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/376586

کلیدواژه‌ها

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب