تلخ‌ترین خبر: صابر کاظمی درگذشت

تلخ‌ترین خبر: صابر کاظمی درگذشت
صابر کاظمی، ملی‌پوش جوان تیم ملی والیبال ایران، صبح امروز چهارشنبه ۱۴ آبان‌ماه بر اثر ایست قلبی و پس از چند روز مبارزه با مرگ‌مغزی در بیمارستان درگذشت.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی نجوا خبر؛ صابر کاظمی، بازیکن خوش‌آتیه تیم ملی والیبال ایران که چند روز پیش به‌دلیل سانحه‌ای در استخر محل اقامتش در قطر دچار ایست قلبی و سپس مرگ‌مغزی شده بود، صبح امروز دار فانی را وداع گفت. تلاش پزشکان برای احیای او در روزهای گذشته بی‌نتیجه ماند و سرانجام خبر درگذشت این ورزشکار جوان، جامعه ورزش ایران را در شوک و اندوه فرو برد.

کاظمی که سابقه بازی در تیم ملی والیبال ایران را داشت، به‌دلیل حادثه‌ای در استخر محل اقامتش در قطر دچار ایست قلبی و سپس مرگ‌مغزی شده بود. پس از انتقال به تهران و تلاش‌های تیم پزشکی، سرانجام تحت مراقبت قرار گرفت ولی بهبود نیافت و فوت وی اعلام شد.

فدراسیون والیبال ایران با انتشار بیانیه‌ای ضمن تأیید خبر درگذشت کاظمی، از تمامی علاقه‌مندان و جامعه ورزش ایران دعوت کرد تا با بازنشاندن بازوبند مشکی در مسابقات پیش رو، یاد و خاطره او را گرامی بدارند.

کاظمی در سن ۲۶ سالگی در مسیر پرتلاش خود در عرصه والیبال جاودانه شد؛ بازیکنی که سال‌ها با پشتکار و اراده‌اش به نماد امید و تخصص در ورزش ایران بدل گشته بود.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/377652

کلیدواژه‌ها

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب