اموال 63 نفر از مدیران و کارکنان اینترنشنال در ایران توقیف شد

اموال 63 نفر از مدیران و کارکنان اینترنشنال در ایران توقیف شد
دستور مسدودی توقیف اموال 63 نفر از مدیران و کارکنان شبکه اینترنشنال و همکاران این شبکه صادر شد.

به گزارش نجواخبر، دادستان تهران از صدور دستور شناسایی و توقیف اموال و مسدودی حساب بیش از 100 چهره‌ معروف حامی دشمن خارج از کشور، اعم از عده‌ای از بازیگران ورزشکاران و مدیران و خبرنگاران شبکه‌ اسرائیلی اینترنشنال و شبکه من‌وتو خبر داد.
در راستای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، مقابله با اقدامات خصمانه عوامل رسانه‌های معاند که با دشمن صهیونی- آمریکایی همکاری می‌کنند و در جهت تقویت دشمن گام بر می‌دارند دستور قضائی جهت شناسایی و توقیف اموال و مسدوی حساب تعدادی از چهره‌های معروف خارج از کشور، از جمله تعدادی بازیگران، ورزشکاران و عوامل و کارکنان شبکه معاند از جمله شبکه ایران ایننترنشنال و شبکه من و تو صادر شد.
براساس این گزارش، دستور مسدودی و توقیف حساب و شناسایی توقیف اموال 63 نفر از مدیران و کارکنان شبکه اینترنشنال و همکاران این شبکه صهیونیستی صادر شده است.
همچنین براساس دستور دادستان تهران، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و بانک مرکزی موظف شده‌اند، نسبت به شناسایی، توقیف اموال و مسدودی حساب 25 نفر از مدیران و کارکنان شبکه من و تو اقدام کنند.
در این لیست اسامی 25 نفر از ایرانیان مقیم خارج از کشور که به انحاء مختلف به‌ویژه در فضای مجازی از تجاوز دشمن آمریکایی-صهیونی به کشور عزیزمان حمایت کردند نیز به چشم می‌خورد.
این افراد در کشورهای مختلف دنیا اعم از آمریکا، سوئد، هلند، گرجستان و انگلیس اقامت دارند.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/379645

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب