رونمایی از موزیک‌ویدیوی عرفان طهماسبی برای جام جهانی

رونمایی از موزیک‌ویدیوی عرفان طهماسبی برای جام جهانی
موزیک‌ویدیوی «بدو» با صدای عرفان طهماسبی و همراهی تصاویری خاطره‌انگیز از ادوار مختلف جام جهانی، در برنامه فوتبالی عادل فردوسی‌پور ویژه جام جهانی رونمایی شد؛ اثری که به گفته این برنامه‌ساز و مجری ورزشی، «با حال و هوای جام جهانی همخوانی دارد».

به گزارش نجواخبر، تولید یک اثر موسیقی برای جام جهانی همواره امری مهم در دنیا تلقی شده است؛ چراکه این آهنگ در هر دوره می‌تواند به یک سرود جهانی برای این رویداد بزرگ تبدیل شود و حتی مخاطبان بیشتری برای آن جذب کند.

در همین راستا تاکنون آثار موفقی به صورت رسمی برای جام جهانی تولید شده‌اند که می‌توان به «وکا وکا» ی شکیرا اشاره کرد که در زمان خودش، بسیار شنیده، دیده و پرطرفدار شد.

اما سوای آهنگ رسمی که برای خود جام جهانی ساخته می‌شود، کشورهایی که در این مسابقه جهانی شرکت می‌کنند، در هر دوره یک آهنگ رسمی به فیفا معرفی می‌کنند. حال خواننده‌ای که در این دوره به صورت رسمی آهنگ «عشق بیکران» را برای جام جهانی خواند؛ «پرواز همای» بود که به نحوی تلاش شده بود شور و حالی از فضای این مسابقات پرهیجان در آن به گوش برسد.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/380703

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب