رتبه بندی بهداشتی واحدهای تولید لبنیات سنتی

رتبه بندی بهداشتی واحدهای تولید لبنیات سنتی
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از اجرای طرح مشترک ارزیابی و رتبه بندی بهداشت واحدهای لبنیات سنتی در خرداد ماه 1402 خبر داد و گفت: اولین گواهی رتبه بندی صادر و این طرح در گام نخست در سطح تهران، اجرایی شده است.

به گزارش نجواخبر به نقل از وبدا، محسن فرهادی با اشاره به آغاز این طرح، اظهار داشت: طرح ارزیابی و رتبه‌بندی واحدهای لبنیات سنتی به صورت مشترک و در قالب تفاهم‌نامه همکاری بین مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات سنتی تهران و مدیریت طرح دفاتر خدمات سلامت بر اساس دستورالعمل ابلاغی مرکز سلامت محیط و کار پس از انجام مرحله آزمایشی در بهار 1402 با صدور اولین گواهینامه رتبه بندی در خردادماه، کلید خورده و در گام نخست در سطح کلانشهر تهران با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی و اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات سنتی و دفاتر خدمات سلامت توسعه می‌یابد.

به گفته وی، هدف از اجرای طرح ایجاد فضای رقابت مثبت و سلامت محور بین واحدهای تولیدکننده و عرضه‌کننده لبنیات سنتی، اطمینان بخشی مصرف‌کنندگان از سلامت محصولات، ایجاد امکان رصد و نظارت بهداشتی واحدهای تولید و عرضه لبنیات سنتی توسط مشتریان و پایش و نظارت بهداشتی مستمر در واحدهای شرکت‌کننده در طرح و ارتقای سلامت عمومی است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار، حضور در این طرح برای واحدهای صنفی لبنیات سنتی مجاز را اختیاری دانست و گفت: واحدهای هدف این طرح در حال حاضر ۲۰۰۰ واحد لبنیات سنتی کلانشهر تهران هستند که در دو گروه تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان فعالیت دارند و در فاز اول بر اساس اولویت‌بندی اتحادیه، واحدهای تولیدی مجاز لبنیات سنتی در طرح مشارکت خواهند داشت.

فرهادی ادامه داد: فرایند ارزیابی شرایط بهداشتی و نمونه ‌برداری از محصولات زیر نظر دانشگاه های علوم پزشکی و توسط دفاتر خدمات سلامت انجام و بر اساس تأیید اتحادیه و دانشگاه علوم پزشکی مربوطه، گواهی رتبه بندی واحد صادر می‌شود. هر واحد مجاز نیز بر اساس ارزیابی شرایط بهداشتی، می‌تواند حائز رتبه‌ های طلایی، نقره‌ ای یا برنزی شود.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/118671

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

آخرین مطالب