یک عضو کمیته حقیقتیاب بررسی علل مسمومیت دانش آموزان با تاکید بر لزوم دقت و جدیت بیشتر دستگاههای امنیتی برای شناسایی عوامل اصلی مسمومیت دانش آموزان گفت که هنوز دستگاههای امنیتی نتوانستهاند سرنخها و منشاء اصلی مسمومیت دانش آموزان را به دست آورند که باید تلاش بیشتری صورت گیرد.
به گزارش نجواخبر، محمد حسن آصفری با اشاره به جلسه اخیر کمیته حقیقتیاب بررسی علل مسمومیت دانشآموزان گفت: این کمیته هفته گذشته جلسهای تشکیل داد اما متأسفانه خروجی در جلسه نداشتیم چون هنوز دستگاههای امنیتی نتوانستهاند سرنخهای اصلی مسمومیتها را به دست آورند.
وی ادامه داد: تاکید کمیته بر این است که باید دستگاههای امنیتی تلاش بیشتری کنند و این موضوع رها نشود آن هم به صرف این تفکر که این کار با شیطنت تعدادی از دانشآموزان رخ داده است البته که بعد از این اتفاق برخی از دانشآموزان هم به این وضعیت دامن زدهاند اما اینکه فقط بگوییم عامل مسمومیت بادکنکهای اسباب بازی بودار بوده قابل قبول هیئت نیست.
باید وزارت بهداشت نوع مسمومیت دانشآموزان را مشخص کند
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور تاکید کرد: اولا باید وزارت بهداشت نوع مسمومیت را مشخص کند که هنوز این وزارتخانه برای این کمیته به صورت دقیق نوع مسمومیت را معلوم نکرده است. از نمونههایی همچون نفتالین نام برده میشود اما اینها منشاء اصلی نیست.
وی اضافه کرد: در این مسمومیتها افرادی شیطنت کردند اما باید جریان هدفمند را پیدا کرد چون اگر امروز قضیه مدیریت نشود بعید نیست که فردا این اتفاق در مراکز عمومی و جاهای دیگر رخ دهد لذا تاکید ما بر این است که باید دستگاه امنیتی دقت و جدیت بیشتری داشته باشد و عوامل مربوطه را مشخص کند.
احتمالا تا دو هفته دیگر گزارش کمیته آماده نمیشود
این عضو کمیته حقیقتیاب بررسی علل مسمومیت دانشآموزان گفت که اگر وضعیت به همین روال ادامه پیدا کند گزارش کمیته تا دو هفته دیگر هم آماده نمیشود چون هنوز سرنخهای اصلی به دست نیامده است.
وی با اشاره به اطلاعیه وزارت کشور درباره دستگیری وجود 120 نفر اظهار کرد: تعدادی از این افراد در اغتشاشات نقش داشتند اما هنوز منشاء اصلی کشف نشده تا جلوی این قضیه گرفته شود.
آصفری در پایان در واکنش به انتشار اخباری درباره مسمومیت دانشآموزان با شروع مدارس بعد از تعطیلات نوروز اظهار کرد: متأسفانه موردهای جدیدی داشتیم، موارد دستگیری هم سال گذشته بوده که نمیتوانیم بگوییم عناصر اصلی هستند.