در بیست و سوم دی ماه تولید شکر از مرز ۱۲۰ هزار تن عبور کرد و مدیرعامل کشت و صنعت نیشکر امام خمینی(ره) از رکوردشکنی در برداشت نیشکر و تولید شکر خبر داد.
به گزارش نجواخبر، شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در سال ۱۳۶۹ با هدف خودکفایی در تولید شکر و توسعه صنایع جانبی نظیر الکل، خمیرمایه، MDF و خوراک دام تأسیس شد. این شرکت با بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته و زیرساختهای مناسب، به یکی از بزرگترین نهادهای تولید نیشکر و محصولات جانبی در ایران تبدیل شده است و نقش مهمی در تأمین نیازهای داخلی کشور و کاهش وابستگی به واردات ایفاء میکند. در این گزارش به عملکرد و اخبار شرکت توسعه نیشکر و صنایع وابسته از ابتدای سال جاری تاکنون میپردازیم:
توسعه نیشکر به یاری صنعت نفت آمد
در اواسط فرودین سالجاری و به منظور تحقق شعار «جهش تولید» و دور زدن تحریمها، شرکت خمیرمایه و الکل رازی از شرکتهای زیرمجموعه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، محصول «Bio CO۲» خود را به شرکت مناطق نفتخیز جنوب برای اکسیژنزدایی و پرژینگ مخازن و خطوط استخراج و ذخیره نفت خام داد. مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اعلام این خبر اعلام کرد: با تلاشهای صورتگرفته و همکاری بهدستآمده بین صنعت نیشکر و صنعت نفت، پس از ۴۵ سال و برای اولینبار باهدف انحصارشکنی در شرایط تحریم، گاز بیو دیاکسیدکربن جایگزین نیتروژن میشود.
تندیس «واحد تولیدی دوستدار خانواده» به نیشکر رسید
در یازدهم اردیبهشت ماه، شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در مراسمی با حضور سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان «واحد تولیدی دوستدار خانواده» انتخاب شد و نشان برتر دریافت کرد.
تولید کاغذ از نیشکر
در بیست و هفتم اردیبهشت ماه خبر تولید کاغذ از نیشکر منتشر و اعلام شد این اقدام پاسخی به دغدغه محیطزیستی رهبر انقلاب است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد: در دیداری که با رهبر انقلاب داشتند، ایشان نسبت به قطع درختان برای تولید کاغذ دغدغه داشتند و خواستار استفاده از روشهای جایگزین شدند.
هفت تپه در آستانه انتقال مالکیت کامل به توسعه نیشکر
هفدهم اردیبهشت ماه و پس از فراز و نشیبهای متعدد، با موافقت سران قوا و «توشیح» مقام معظم رهبری، انتقال مالکیت هفتتپه قطعی شد و این واحد نیشکری در آستانه انتقال کامل به شرکت توسعه نیشکر است.
دریافت استاندارد «تأیید صلاحیت»
در سی و یکم تیر ماه با تلاش مؤسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر موفق به دریافت استاندارد «تأیید صلاحیت» برای آزمایشگاه صنایع غذایی شد.
هدفگذاری برای تصاحب ۳۸ درصدی بازار شکر
در دوم مرداد ماه، عبدالعلی ناصری، مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، در جریان بازدید از کشت و صنعت نیشکر دهخدا، ضمن ابراز رضایت از وضعیت مطلوب «داشت» مزارع، از پیشبینی تولید بیش از ۷۰۰ هزار تُن شکر در سال بهرهبرداری جدید در واحدهای هشتگانه نیشکری خبر داد.
شرکت توسعه نیشکر به زودی به ظرفیت تولید کامل شکر میرسد
اواسط شهریور ماه بود که خبر خوش برای صنعت شکر ایران با رسیدن به خودکفایی اعلام شد.
عبدالعلی ناصری، مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر، اعلام کرد که این شرکت به زودی به ظرفیت تولید کامل شکر خواهد رسید. وی با تأکید بر پتانسیلهای موجود، گفت: «ما در سال ۱۴۰۳ به تمام ظرفیت تولیدی شکر خواهیم رسید».
حمایت ویژه و همه جانبه بانک ملی ایران از تولید محصولات راهبردی کشور
در مهر ماه شرکت «توسعه نیشکر و صنایع جانبی» وابسته به بانک ملی ایران با تولید بیش از ۷۰۰ هزار تن نیشکر زمینه تأمین ۴۰ درصد شکر مورد نیاز کشور را فراهم کرد.
بازدید هیئت تجاری عراق از کارخانه لوح سبز جنوب
دوازدهم آبان ماه هیئت تجاری عراق از کارخانه لوح سبز جنوب بازدید کردند.
با بازدید هیئتی تجاری اقلیم کردستان عراق از کارخانه تولید امدیاف شرکت لوح سبز جنوب، چشمانداز نوینی برای توسعه همکاریهای اقتصادی و صادرات در صنعت چوب ایجاد شد.
تلاش نیشکر برای مهندسی معکوس هاروسترهای پیشرفته
در دوازدهم آذر ماه سال جاری، طرح احداث نیروگاه برق در دستور کار قرار گرفت و افزایش برداشت سبز نیشکر در دستور کار قرار گرفت.
عبدالعلی ناصری، مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از طرح مطالعاتی این شرکت برای احداث نیروگاه تولید برق با سوخت حاصل از ضایعات نیشکر خبر داد.
عرضه اولیه سهام شرکت توسعه نیشکر
یکم دیماه، نیز ناصری در حاشیه نشست خبری عرضه اولیه سهام این شرکت،ضمن تشریح ظرفیتها و برنامههای توسعهای شرکت، به چشمانداز مثبت سودآوری و توسعه صنایع جانبی این مجموعه اشاره کرد.
در بیست و سوم دی ماه نیز تولید شکر از مرز ۱۲۰ هزار تن عبور کرد و مدیرعامل کشت و صنعت نیشکر امام خمینی(ره) از رکوردشکنی در برداشت نیشکر و تولید شکر خبر داد و پیشبینی کرد تا پایان سال بهرهبرداری تولید شکر از ۱۲۰ هزار تن فراتر رود.