درخواست مهم لیونل مسی از دیوید بکام

درخواست مهم لیونل مسی از دیوید بکام
دیوید بکام، مالک باشگاه اینتر میامی و ستاره سابق منچستر یونایتد، اعلام کرده است که با درخواست‌های زیادی از سوی ستاره‌های تیمش برای حضور در تمرینات مواجه شده است.

به گزارش نجوا خبر، بکام یکی از مالکان مشترک باشگاه اینتر میامی است و حضور او نقش مهمی در جذب ستاره‌های سابق بارسلونا و ورود آن‌ها به فوتبال آمریکا داشته است. او امیدوار است که این تیم بتواند جام قهرمانی لیگ فوتبال آمریکا را در جنوب فلوریدا به دست آورد.

با وجود تلاش بکام برای حضور فعال در نقش فعلی‌اش، وظایف او شامل تمرین کردن با بازیکنان یا شرکت در تمرینات نمی‌شود. این موضوع باعث ناامیدی برخی شد که دوست دارند کاپیتان سابق انگلیس را در حال نمایش استعدادهایش در تمرینات ببینند.

بکام در مصاحبه با مجله Men’s Health گفت:

«می‌دانید چیست؟ آنها همیشه از من می‌خواهند. لئو (مسی)، لوییس (سوارز)، جوردی (آلبا)، سرخیو (بوسکتس). آنها همیشه می‌آیند و می‌گویند: بیا، بیا، تو هم شرکت کن!»

با این حال، این درخواست‌ها همچنان با پاسخ منفی مواجه می‌شوند. خاویر ماسکرانو، سرمربی تیم، بدون این حواس‌پرتی‌های غیرضروری، به کار خود برای به‌دست آوردن بهترین عملکرد از بازیکنانش ادامه می‌دهد.

 


لینک کوتاه https://najvakhabar.ir/news/332822

دیدگاه‌ها

در حال ثبت دیدگاه...

مخاطب گرامی توجه فرمایید: نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.